MTV VMAs 2024: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι και επίσημα η πιο βραβευμένη σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών

Ευχαρίστησε τον σύντροφό της, Travis, και τους θαυμαστές της, ενώ προέτρεψε το κοινό να εγγραφεί για να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές.

Taylor Swift © Splash

Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν και πάλι η βασίλισσα στα MTV Video Music Awards, καθώς αναδείχτηκε ως η πιο βραβευμένη σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία της διοργάνωσης, κερδίζοντας επτά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου βραβείου της βραδιάς, "Βίντεο της Χρονιάς".


Η ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ, που ήταν ήδη η πιο υποψήφια καλλιτέχνης, ξεπέρασε το ρεκόρ της Beyoncé με 30 βραβεία VMA. Η Beyoncé έχει κερδίσει 25 VMA ως σόλο καλλιτέχνης, δύο με τους Destiny’s Child και δύο με τον Jay-Z ως The Carters.

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

22/10/2025

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.