Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μεγάλες συναυλίες

Ο "αιώνιος έφηβος" ολοκληρώνει την περιοδεία του στο Θέατρο Πέτρας και στο Θέατρο Βράχων.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Μετά από μια μεγαλειώδη συναυλία στην Πλατεία Νερού, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου,  ο ακέραιος και ακούραστος "αιώνιος έφηβος", συνεχίζει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, τις οποίες ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο στην Αττική με δύο σταθερά αγαπημένα του ραντεβού: στο Θέατρο Πέτρας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, καλλιτεχνικές συνεργασίες που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού και εμβληματικά τραγούδια μεγάλων ποιητών, στιχουργών και συνθετών, που διαπέρασαν τα βιώματα και τις αναμνήσεις τουλάχιστον τριών γενεών, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέπει κάθε συναυλία του σε τρυφερή και ορμητική γιορτή.

Σε αυτό το ταξίδι στη δισκογραφία του που αποτελεί διαχρονική πηγή συνεχών μουσικών ανασκαφών και ανακαλύψεων για μικρούς και μεγάλους, κανείς δεν μένει παραπονεμένος. Ο Βασίλης ανοίγει τα χέρια του και αγκαλιάζει το κοινό του, τραγουδώντας με την τρυφερή, δυναμική και αισθαντική του φωνή όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια.

Για δύο μοναδικές βραδιές ο κουρσάρος της καρδιάς μας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θα μας ταξιδέψει με τα πάντα επίκαιρα τραγούδια του σε όλες τις μεγάλες και μικρές μας στιγμές.

Στο πιάνο και τα keyboards, ο Ανδρέας Αποστόλου θα δίνει το ρυθμό, ενώ ο Βαγγέλης Πατεράκης στο ηλεκτρικό μπάσο θα ενισχύει το δυναμικό μουσικό υπόβαθρο.

Η Μαίρη Μπρόζη με το βιολί της και τη φωνή της θα προσθέτει μια μοναδική μελωδική διάσταση, ενώ ο Γιάννης Αυγέρης και ο Απόστολος Μόσιος στις κιθάρες, με τον δεύτερο να τραγουδάει κιόλας, θα γεμίζουν την ατμόσφαιρα με την ηλεκτρική τους ενέργεια. Στα τύμπανα, ο Γιώργος Κατσίκας θα δίνει τον παλμό της βραδιάς, κρατώντας το κοινό σε συνεχή ένταση.

Η παράσταση θα ζωντανέψει ακόμη περισσότερο χάρη στην άψογη επιμέλεια του ήχου από τους Γιώργο Καραγιαννίδη και Λυσιέν Κλήμη, ενώ ο Γιάννης Δίπλας στην επιμέλεια των φώτων θα δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό, μετατρέποντας τη συναυλία σε μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Λάμψη Χαν, Φιλαρμονικής Μονάχου και Ορόσκο-Εστράδα στο Ηρώδειο – Άχρωμη Καμεράτα Σάλτσμπουργκ με εξαιρετικό Καζούχιν στο Μέγαρο

Από κάθε άποψη εντυπωσιακό υπήρξε το ξεκίνημα των συναυλιών κλασσικής μουσικής στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών. Αυτή της περίφημης Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μονάχου ενθουσίασε, πάντως, περισσότερο από τη συναυλία της Καμεράτας του Σάλτσμπουργκ, μίας από τις τελευταίες που έλαβαν χώρα στη φετινή καλλιτεχνική περίοδο στο Μέγαρο Μουσικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
11/07/2025

Ο βίος και η πολιτεία του Alice Cooper

O Χάκος Περβανίδης θυμάται στιγμές της μυθιστορηματικής ζωής της μεγάλης μορφής του Rock n Roll.

Όλα όσα θα δεις αυτό το συναυλιακό Σαββατοκύριακο

Μπορεί η Αθήνα να αδειάζει σιγά σιγά αλλά το ΠΣΚ έρχεται γεμάτο ενδιαφέρουσες προτάσεις για όσους μένουν πίσω.

Η μουσική της Cesaria Evora επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Βράχων

Η φωνή της θρυλικής τραγουδίστριας ζωντανεύει ξανά στην Ελλάδα μέσα από την ορχήστρα της.

Κουίζ: Πόσα ξέρεις για τον Alice Cooper;

Ο θρύλος της μουσικής έρχεται στο TerraVibe για τα τριακοστά γενέθλια του Rockwave Festival κι εμείς ετοιμάσαμε 9 ερωτήσεις για να δεις πόσο καλά τον γνωρίζεις.

Ακυρώνεται η εμφάνιση του Morrissey στο Release Athens 2025

Supergrass και The Damned αναλαμβάνουν τα ηνία της έβδομης μέρας του φεστιβάλ και μάλιστα με δωρεάν είσοδο για όλους τους κατόχους εισιτηρίων του Release 2025.

5 λόγοι για να μην χάσεις τους London Grammar στο Release Athens 2025

Με αφορμή την δεύτερη εμφάνιση τους στο φετινό πρόγραμμα του Release Athens, σου παρουσιάζουμε 5 λόγους για να πας να τους θαυμάσεις.