H Tάμτα ρίχνει την αυλαία του Athens Digital Arts Festival

Μετά από μια σειρά από sold-out παραστάσεις, το "Smut" προσγειώνεται στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα.

Τάμτα © Γιάννης Σπανός

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) γιορτάζει τα 20α του γενέθλια με ένα ξεχωριστό closing act από την Tάμτα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 9 μ.μ. στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα. Η Tάμτα θα παρουσιάσει το "SMUT", το πιο πρόσφατο show της που συνάρπασε κοινό και κριτικούς και έγινε talk of the town. Καθώς το ADAF γιορτάζει δύο δεκαετίες ψηφιακής επανάστασης στη σύγχρονη τέχνη, συνεχίζει να επανεφευρίσκει τον εαυτό του, παραμένοντας πιστό στην βασική του αποστολή να αναδεικνύει δημιουργικές φωνές, να πειραματίζεται με νέες ιδέες και νέα μέσα και να εμπνέει το κοινό μέσω της σύζευξης τέχνης και τεχνολογίας. Σε αυτή την επετειακή διοργάνωση, η περφόρμανς "SMUT" της Tάμτα εμπεριέχει το πνεύμα δημιουργικότητας και πειραματισμού του φεστιβάλ. Αναμειγνύοντας πολιτιστικά στοιχεία και μουσικά είδη, η παράσταση συνδυάζει την ποπ και την ηλεκτρονική μουσική με ένα ξεχωριστό, εκλεκτικό στυλ και αισθητική

Τάμτα
© Γιάννης Σπανός

Διαβάστε Επίσης

Μετά από μια σειρά από sold-out παραστάσεις, το "SMUT" προσγειώνεται στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα, προσκαλώντας το κοινό να ζήσει μία μοναδική μουσικοχορευτική εμπειρία. Η περφόρμανς της TAMTA θα συμπληρωθεί με το video mapping του ADAF στην πρόσοψη του κτηρίου, ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο τις αισθήσεις. Το show περιλαμβάνει τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ, "Identity Crisis", μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διασκευασμένες αλλά και διασκευές επιτυχιών απο την διεθνή δισκογραφία, όλα επανασχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο ύφος της εκκεντρικής Tάμτα. Aφέσου στους ήχους και της εικόνες που επιμελήθηκε η ίδια με την ομάδα της, μετατρέποντας το Athens Digital Arts Festival στο απόλυτο stage. Το πρωτόγνωρο για την ελληνική σκηνή live επιμελείται καλλιτεχνικά ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωνσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Για Όλα Ικανοί" δηλώνουν οι ΜΕΛΙSSES αυτό το καλοκαίρι

Δείτε τις στάσεις της ελληνικής περιοδείας τους παρέα με τη Marseaux.

16/06/2024

Simon Le Bon: "Είχα μεγάλο πρόβλημα άγχους αλλά ήθελα πολύ να είμαι ο frontman των Duran Duran"

Ο Simon Le Bon μιλάει στο "α" λίγο πριν την άφιξη των σπουδαίων Βρετανών στο Release Athens 2024 (18/7, Πλατεία Νερού).

Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες στο Φεστιβάλ Παπάγου

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Καλύτερες επιδόσεις της ΚΟΑ σε Ρίχαρντ Στράους απ’ ό,τι σε Μάλερ σε συναυλίες υπό Έσενμπαχ και Καρυτινό

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησαν δύο τακτικές συναυλίες που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με βασικά έργα του ρομαντικού ρεπερτορίου (Μάλερ και Ρίχαρντ Στράους) στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την άνοιξη.

"Changeover": Mια συναυλία με ήχους της ανατολικής Μεσογείου από το SNFCC Youth Council

Στη μουσική αυτή γιορτή συμμετέχουν οι Alejjos, οdy icons και Kobrah Habibi.

Anser: Ταρακούνησε την Τεχνόπολη με σύνθημά του "Ό,τι Αγαπάς Δεν Έχει Τέλος"

Με ποιοτικές συμμετοχές από τον Βέβηλο, τον Buzz, αλλά και από τους Μωζάικ του "Μουσικού Κουτιού", και με σταθερό συμπαραστάτη τον Eversor στα decks, ο ράπερ από τη Σπάρτη έδωσε "την καλύτερή του συναυλία", μπροστά σε ενθουσιώδες πλήθος ανάμεικτων ηλικιών, που δεν δίστασε να του τραγουδήσει ρυθμικά να βγάλει, επιτέλους, έναν καινούριο δίσκο.

Τι θα δούμε στο 2ο Margiora Backyard Festival στην Κύθνο

Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας φέτος το καλοκαίρι.