Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.

Μαρίνα Σπανού ©Ελένη Σπάθη

Η Μαρίνα Σπανού μαζί με την μπάντα της ετοιμάζονται να οδηγήσουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τις νέες τους ιστορίες, την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Από τις γειτονιές της Αθήνας μέχρι τις γαλλικές μπιστρό και τα ελληνικά νησιά, από τα ταξίδια που σχεδιάστηκαν αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι τις στιγμές που έζησαν μαζί, η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων. Μαζί της στη σκηνή οι μουσικοί Κωστής Βήχος (μπάσο, ενορχηστρώσεις), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά, τύμπανα), Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα) και ο Ηλίας Καρούμπαλης (ηχοληψία).

Μαρίνα Σπανού

Με αφορμή τη συναυλία η Μαρίνα Σπανού αναφέρει: "από τον πεζόδρομο στην Πλάκα σ’ένα μπαρ στο Παγκράτι και στο άδειο μετρό, από τον γωνιακό φούρνο κάτω από του Φιλοππάπου σε μια Κυψέλη που είχαμε φανταστεί, από ένα θερινό σινεμά στο μπαρ που τελικά άδειασε χωρίς να προλάβουμε να πούμε όλα όσα θέλαμε, από θάλασσες που ονειρευτήκαμε σε καρτ ποστάλ που δεν δώσαμε και μείνανε στις πάνινες μας τσάντες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, από μικρά μπαλκόνια σε αστέρια που ονομάσαμε στις ξύλινες μας οροφές, από τα 25 τετραγωνικά σε όλα τα ταξίδια που σχεδιάσαμε αλλά τελικά δεν πήγαμε ποτέ".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.