Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

CINEMA PARADISO

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ, το Spring Music Festival, έρχεται στο κέντρο του Kεραμεικού στο Γκάζι, οργανωμένο από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού διαρκώντας όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6). Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν το μικρό θέατρο της Ευμολπιδών φλέρταρε με μια /σειρά από συναυλίες, είτε στο φουαγιέ του, είτε στην κεντρική του αίθουσα με μια ποικιλία ακουσμάτων που είχαν πάντα σαν βάση την τζαζ, την κλασική και το easy listening. 

Angela Fabre
Angela Fabre

Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα ενός ανοιξιάτικου φεστιβάλ που θα κλείσει την θεατρική και μουσική χρονιά με μια ποικιλία από ακούσματα που εκτείνονται από το κλασικό γαλλικό τραγούδι με την Angela Fabre, την τζαζ του Django Reinhardt ιδανικά ερμηνευμένη στα άκρα από τους Django Unlesead έως τα πειραγμένα τραγούδια του Louis Armstrong από τους Storyville Ragtimers, αλλά και την electronica στην γαλλική της σχολή, των Ιώ και Δανάη που πρωτοπαρουσιάζουν το παρθενικό τους άλμπουμ στον Μικρό Κεραμεικό.

Δεν θα λείψει το έντεχνο ελληνικό τραγούδι με μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια, την Ναταλία Ρουτσόλια, οι μνήμες από το ελαφρό τραγούδι της δεκαετίας του 30 μέσω της καντάδας του Γιώργη Χριστοδούλου, το φλαμένγκο μέσω των υπέροχων Imperfecto και η brazilian jazz της Astrud Gilberto, μέσα από την φωνή της Μιράντας Βερούλη. Εδώ θα είναι και οι διασκευές σε κλασικά στάνταρντ της τζαζ των Pied A Terre, αλλά και ο ελληνικός κινηματογράφος, στην μορφή που τον αντιλαμβάνονται οι εκλεκτικοί Cinema Paradiso Project.

The Storyville Ragtimers
The Storyville Ragtimers

Το line-up του Spring Music Festival

The Storyville Ragtimers
"Louis Armstrong
Black & Blue"
Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου

Ναταλία Ρουτσόλια
"Έφτιαχνα Κόσμους"
Κυριακή 12 Μαΐου

Django Unleashed
"A tribute to gypsy jazz" 
Τετάρτη 15 Μαΐου

Pied A Terre 
"A la carte"
Πέμπτη 16 Μαΐου

Angela Fabre
"Βallade Francaise"
Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαΐου

Γιώργης Χριστοδούλου
"Καντάδα"
Κυριακή 19 & 26 Μαΐου

Miranda Verouli Quintet
Miranda Verouli Quintet

Danai & Io
"Κάψουλες Χρόνου!"
Τετάρτη 22 Μαΐου

Οι Cinema Paradiso Project
συναντούν τον Ελληνικό Κινηματογράφο
"Τράβα Μαλλί Ανεβαίνουμε!"
Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Μαΐου

Imperfecto
"Studio Taconeo"
Σάββατο 1& Κυριακή 2 Ιουνίου

Miranda Verouli Quintet
"Tribute to Astrud Gilberto"
Σάββατο 8 Ιουνίου

Info: Τιμές εισιτηρίων: € 15-13.  | Ώρα έναρξης: 9.15 μ.μ. | Διατίθεται ειδικά εκπτωτικά πακέτα για την αγορά  4 και πάνω  εισιτηρίων | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982121385.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρός Κεραμεικός

Ευμολπιδών 13, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.