Ο Jozef Van Wissem σε μια μυσταγωγική συναυλία στην Αθήνα

Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην παγκόσμια πειραματική σκηνή στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Jozef Van Wissem

Οι New York Times έχουν γράψει για αυτόν "...ένας εξίσου avant-garde συνθέτης και μπαρόκ λαουτίστας, εξ΄ορισμού συμφιλιωμένος με την καλλιτεχνική διχοτομία” περιγράφοντας ένα μικρό κομμάτι του φάσματος στο οποίο ο Jozef Van Wissem δημιουργεί τα τελευταία 23 χρόνια. Όντας ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην παγκόσμια πειραματική σκηνή και έχοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ δίσκων με στολίδι του στέμματος το βραβείο του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για τη μουσική επένδυση της ταινίας 'Only Lovers Left Alive', ο Ολλανδός μουσικός συνεχίζει να είναι δημιουργικός και σε επαφή με το πολυπληθές κοινό του.

Με αφορμή το ‘The Night Dwells in the Day’ album του που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, βρίσκεται σε μια ακόμα ευρωπαϊκή περιοδεία που τον φέρνει και στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο "Mylos Club" της Θεσσαλονίκης και την Τρίτη 2 Απριλίου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα, θα ξεδιπλωθεί μια ατμοσφαιρική σύνδεση των πολυδιάστατων ηχοτοπίων της μουσικής του Jozef Van Wissem σε δυο μυσταγωγικές συναυλίες.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27 & Σιμωνίδου, Σύνταγμα
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
27/04/2024

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.