O Novel 729 παρουσιάζει τον νέο του δίσκο στο ΟΑΚΑ

Novel 729

Ο Novel 729 θα παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο "Βίωμα" για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, στον Ανοιχτό Χώρο του ΟΑΚΑ, στις 20 του Απρίλη. Στις 15 Μαρτίου κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος, που είναι η δεύτερη δισκογρφική κυκλοφορία του μετα το "Καταφύγιο" του 2019. Τις παραγωγές του άλμπουμ υπογράφουν οι umo, Eversor, Sativa, Nosfer, Mr.Storm, TokeSick και ΚΚ. Συμμετέχουν οι Bloody Hawk, οι Λόγος Τιμής αλλά και ο Σωκράτης Μάλαμας. Στην σκηνή μαζί του ο DJ Sativa, ο Sonic και εκλεκτοί καλεσμένοι. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει, μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ

Σπ. Λούη & Λεωφ. Κηφισίας 37

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι The Young Gods έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Με τέσσερις δεκαετίες industrial πρωτοπορίας, οι The Young Gods ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte για μια βραδιά υψηλής έντασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/09/2026

Αντιπαραθέτοντας σοβαρές και κωμικές όπερες, μεγάλη και μικρή φόρμα στο φετινό Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι

Το ROF επέλεξε φέτος να ανεβάσει μόνο μία νέα οπερατική παραγωγή σοβαρής όπερας και να προτείνει σε επανάληψη στο "Τεάτρο Ροσσίνι", δύο από τις πιο επιτυχημένες σκηνοθεσίες κωμικών λυρικών έργων της παλιότερης και σύγχρονης ιστορίας του.

"Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη": Ένα ταξίδι μνήμης και προσφυγικής κληρονομιάς

Από τον Τσεσμέ στον "Ζορμπά": Η μουσική παρακαταθήκη του Μίκη Θεοδωράκη συναντά τις χαμένες πατρίδες της Ιωνίας σε μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση στο Θέατρο Πέτρας.

Μια βραδιά όπου η ποίηση γίνεται τραγούδι

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, η αυλή του Σπιτιού του Ελύτη φιλοξενεί την Ελένη Συννεφάκι σε ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στην ποίηση του Ανδρέα Αγγελάκη, μέσα από δύο κύκλους τραγουδιών του Γιώργου Κουρουπού.

ZAMNA x PRIMER: Χορεύοντας με τους καλύτερους

Το διήμερο πρόγραμμα του ZAMNA x PRIMER (4 & 5 Σεπτεμβρίου, ΟΑΚΑ) είναι σχεδιασμένο για χορό επί 13 συνεχόμενες ώρες που θα ξεκινά από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την επόμενη ανατολή.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συγκινείται από τη μουσική που κρύβει έναν κόσμο μέσα της

Λίγο πριν από το live του στο Φ hill Sessions στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δόρα Στράτου, μιλήσαμε με τον Θοδωρή Βουτσικάκη για τη μουσική του πορεία, καθώς και για τη συνεργασία του με τη Λίνα Νικολακοπούλου που έχει δοκιμαστεί στον χρόνο.

Η Τζώρτζια δεν βάζει ταμπέλες, προφανώς

Το νέο άλμπουμ της λέγεται "οχτώ". Έχει οχτώ τραγούδια μέσα και είναι μια σύμπτωση αριθμών όπως λέει η Τζώρτζια, που μιλά στο 'α'.