O Γιάννης Αγγελάκας προτείνει νέους καλλιτέχνες και τραγουδά μαζί τους

Στη σκηνή του "Gazarte Ground Stage" θα εμφανιστούν το Παιδί Τραύμα, η Sophie Lies και οι Turboflow3000.

Παιδί Τραύμα, Sophie Lies, Turboflow3000 © Μαρίζα Καψαμπέλη / K. Tsirogianni

Ο Γιάννης Αγγελάκας επιλέγει δημιουργούς της νεότερης γενιάς και τραγουδά μαζί τους επί σκηνής σε μια μοναδική μουσική συνάντηση στο "Gazarte Ground Stage" την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 9 μ.μ..

Το Παιδί Τραύμα γράφει τραγούδια σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης. Η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο νέο του άλμπουμ "Μέινστριμ" το οποίο παρακολουθεί εκ των έσω τις σχέσεις μιας οικογένειας. Η δισκογραφία του περιλαμβάνει δύο ακόμα θεματικά άλμπουμ,τις "Μυστικές χορευτικές κινήσεις" (2018) και το "Θα καταστρέψω τον κόσμο" (2020).

Η Sophie Lies γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Πέραμα, μια συνοικία του Πειραιά. Τον Οκτώβρη του 2020 κυκλοφόρησε, μαζί με τους μουσικούς της συνοδοιπόρους, διαδικτυακά και ανεξάρτητα, τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Μια πέτρα σαν σπίτι". Σε αυτά τα τραγούδια προσπαθεί να μοιραστεί όσα αισθάνεται και καταλαβαίνει για τον κόσμο και τους ανθρώπους. Τον Φεβρουάριο του 2024 κυκλοφόρησε το πρώτο single του επερχόμενου δίσκου με τίτλο "Ωδή στην ταυτότητα".

Οι Turboflow3000 είναι ένα project που ξεκίνησε στην Αθήνα τις δύσκολες μέρες του Lockdown. Άνθρωποι με διαφορετικά ακούσματα, χωρίς περιορισμούς και όρια αλλά με την ίδια αγάπη για την μουσική που αποφάσισαν να γράψουν έναν δίσκο βιωματικό με όποια μέσα έχουν. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο single "Σε όλα ναι/Πυροτεχνήματα" σε βινύλιο από την Veego Records. Ο πρώτος δίσκος τους με τίτλο "ΟΥΦΟ" κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Veego Records.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

28/04/2024

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.