Ένα αφιέρωμα στην Amy Winehouse έρχεται στο Christmas Theater

Η μπάντα της μεγάλης Βρετανίδας σταρ ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μεγάλη συναυλία.

Ένα πάρτι για την Amy Winehouse

Μία μοναδική συναυλία πρόκειται να χαρίσει στο ελληνικό κοινό η αυθεντική μπάντα της μεγάλης Βρετανίδας σταρ, Amy Winehouse, που σημάδεψε με τη χροιά της φωνής της μία ολόκληρη γενιά. Με επικεφαλής τον επί σειρά ετών μουσικό διευθυντή και μπασίστα της, Dale Davis, στήνεται μία μεγάλη γιορτή- αφιέρωμα στην καριέρα και στη μουσική της Amy που κατάφερε να καθορίσει τη γενιά της. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Christmas Theater, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου (9 μ.μ.). 

"Back to black”, "Rehab”, "Tears dry on their own” είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που θα απολαύσουμε με τη φωνή της Bronte Shandé συνδυαστικά με οπτικό υλικό που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για την παράσταση και την καθιστά μία αξέχαστη εμπειρία για όλους τους θεατές που την έχουν παρακολουθήσει ανά τον κόσμο. Η Amy Winehouse ήταν η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή που βγήκε ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ένας εθνικός θησαυρός και  για πολλούς απλά η σπουδαιότερη καλλιτέχνης της γενιάς της, που λείπει σε όλους όσοι αγάπησαν αυτή και τη μουσική της. Για όλους αυτούς έχει διαμορφωθεί ένα χαρούμενο και συναισθηματικό ταξίδι γιορτάζοντας την απίστευτη κληρονομιά των τραγουδιών της Amy με τους μουσικούς και το συγκρότημα που την γνώριζαν καλύτερα, που στάθηκαν δίπλα της σε σκηνές σε όλο τον κόσμο και βοήθησαν στη δημιουργία του διαχρονικού ήχου της, τόσο στη σκηνή όσο και στο στούντιο.

"Η Amy ήταν καταπληκτική. Είχε τόσο μεγάλη καρδιά και έδωσε τα πάντα στη μουσική της και στους ανθρώπους που αγαπούσε. Είναι μια τόσο σημαντική μουσική κληρονομιά και με το Forever Amy σκοπεύουμε να τη διατηρήσουμε ζωντανή σε όλο τον κόσμο". Dale Davis

Ο Dale Davis ήταν αυτός που άκουσε μία βραδιά την Bronte Shandé να ερμηνεύει Winehouse με ένα δικό της, μοναδικό τρόπο ενώ είχε ήδη μελετήσει τη μουσική της για σχεδόν είκοσι χρόνια. Η Bronte ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε, όχι κάποια που να μιμείται την Amy αλλά κάποια που να μπορεί να φέρει την αύρα της Amy και πάλι στην σκηνή. Έτσι κι αλλιώς η συναυλία δεν πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην Winehouse αλλά για μία γιορτή με τη μουσική κληρονομιά που άφησε πίσω της. Τη μπάντα αποτελούν οι: Dale Davis (μπάσο), Hawi Gondwe (κιθάρα), Nathen Allen – τύμπανα), Henry Collins – Τρομπέτα) και Bronte Shandé (τραγούδι). 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 50-20) μέσω του more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.