Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το electronic duo των Red Axes

Ένα τεράστιο πάρτι στο Ωδείο Αθηνών με ένα 5ώρο dj set από το μεγαλύτερο ντουέτο της σύγχρονης χορευτικής μουσικής.

Red Axes

Το επιτυχημένο electronic duo των Red Axes, έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο των EDEN party, με ένα σετ-δυναμίτη για μία αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μαζί τους η Elena Colombi, από τις πιο δυναμικές και καταξιωμένες djs των τελευταίων ετών, καθώς και η μοναδική Odile Nyx.

Ένας Πρωτοχρονιάτικος μουσικός μαραθώνιος 9 ωρών γεμάτος ενέργεια με techno, house και electro ήχους, lounge areas, installations από τον Αλέξανδρο Κοντογεωργακόπουλο του One Continuous Lab, 2 επιλογές από VIP areas, table service και πολλά δώρα.

Οι Red Axes είναι ένα project που δημιουργήθηκε από τους παραγωγούς και DJs Dori Sadovnik και Niv Arzi. Το δίδυμο εμφανίζεται μαζί εδώ και πολύ καιρό, αρχικά ως μέλη του new wave / post punk συγκροτήματος Red Cotton. Το 2009, καθιέρωσαν ένα νέο όραμα και μια νέα αντίληψη για όλες τις καλλιτεχνικές τους προσπάθειες - εστιάζοντας στη house, τη disco και την techno. Αρκετά EP των Red Axes κυκλοφόρησαν μεταξύ 2009 και 2011. Η δουλειά τους σε remixes και οι live ηχογραφήσεις τους βοήθησαν να διευρύνουν τα όριά τους τόσο ως DJs όσο και ως παραγωγοί. Συνδυάζοντας επιρροές, ανοίγοντας νέα φάσματα και συστήνοντας στον κόσμο ένα νέο κύμα αργών down beats και electric garage, οι Red Axes έχουν χαράξει μια μοναδική πορεία με την πλούσια δισκογραφία τους.

EDEN

Πολλοί DJs ισχυρίζονται ότι είναι υπέρμαχοι του εκλεκτικισμού με ελεύθερο πνεύμα, αλλά λίγοι πραγματικά "σπάνε" τα όρια. Η παραγωγός Elena Colombi είναι ένας από τους λίγους DJs, της οποίας τα εμπνευσμένα σετ δεν είναι μόνο ανοιχτόμυαλα, αλλά επιδιώκουν επίσης να παίξουν με τα συναισθήματα των ακροατών μέσω εναλλαγών στην ένταση και τον τόνο. Η ξεχωριστή προσέγγισή της είναι πραγματικά μοναδική και το στυλ της είναι αδύνατο να προσδιοριστεί εν μέρει χάρη σε μια ευρεία αντίληψη των διαφορετικών μουσικών πολιτισμών, ήχων και ρυθμών που γεννήθηκε από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο από νεαρή ηλικία.

Η Odile Nyx είναι dj/music producer με έδρα την Αθήνα. Συνδυάζει τα δυνατά beats με τον πειραματικό ήχο δημιουργώντας ιδιαίτερες μελωδίες. Το ντεμπούτο EP της με τίτλο "Fractured" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 60-50) μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".