Ραντεβού στον Σταυρό του Νότου

Ο Στέλιος Τσουκιάς, ο Βασίλης Προδρόμου, η Γεωργία Νταγάκη και οι "Polkar" ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκήνη του "Σταυρού".

Σταυρός του Νότου

Ο Στέλιος Τσουκιάς, ο Βασίλης Προδρόμου, η Γεωργία Νταγάκη και οι "Polkar" μας περιμένουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club τις επόμενες ημέρες.

Ο Στέλιος Τσουκιάς με ροκ διάθεση παρουσιάζει τραγούδια από τα προσωπικά του άλμπουμ

Στέλιος Τσουκιάς

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ο Στέλιος Τσουκιάς έρχεται στον Σταυρό του Νότου Club με full band που απαρτίζεται από νέους μουσικούς. Με ανανεωμένο πρόγραμμα επιστρέφει στον χώρο όπου εμφανίζεται σταθερά, κάθε χρόνο από το 2018, για να παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ ("Αγιος Ψεύτης", "Κοιτάζω έξω"), νέα τραγούδια που έγραψε το καλοκαίρι και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία, όλα όσα τον έχουν επηρεάσει και έχουν καθορίσει την αισθητική του.

Στις 10 Νοεμβρίου, στο Club του Σταυρού του Νότου, θα μας τραγουδήσει επί 2μιση ώρες, έχοντας στο πλευρό του 4 μουσικούς (Πρόδρομος Μυστακίδης - τύμπανα, Άγγελος Αϊβάζης - ηλεκτρική κιθάρα, Στέφανος Χαμαλίδης - τρομπέτα, Ιάσονας Οικονόμου - ηλεκτρικό μπάσο) και την Λόλα Γιαννοπούλου. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η συμμετοχή του λυράρη, συνθέτη και τραγουδιστή Γιώργου Στρατάκη στο live αυτό, με τον οποίο θα πουν μαζί τραγούδια δικά τους αλλά και ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Ο Βασίλης Προδρόμου κάνει ξεχωριστές τις Τρίτες του Σταυρού του Νότου

Βασίλης Προδρόμου

Ο Βασίλης Προδρόμου, η εξαιρετική μπάντα του και οι εκλεκτές καλεσμένες του έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου από τις 7 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα στις 7/11 θα είναι μαζί του επί σκηνής η Λένα Κιτσοπούλου, στις 5/12 η Ελένη Τσαλιγοπούλου, στις 2/1 η Νατάσσα Μποφίλιου και στις 6/2 η Μάρθα Φριντζήλα.

Παίζουν: Δημήτρης Σίντος στο πιάνο, μπάσο, Dasho Kurti στο ακορντεόν, Θάνος Τσελεμπής στα τύμπανα, Νίκος Σαμαράς στην τρομπέτα και στο μπουζούκι, Μιχάλης Ατσάλης και Γιάννης Πατάκας στις κιθάρες.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Η Γεωργία Νταγάκη συνδυάζει την Trance και την Techno μουσική με την Κρήτη

Γεωργία Νταγάκη

Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει για μια μοναδική παράσταση. Μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι όπου εκείνη και η μπάντα της περιόδευσαν σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινούν τις χειμερινές εμφανίσεις τους με πρώτο σταθμό το Σταυρό του Νότου club, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως "Σύννεφο θα γίνω", "Ίδιο λάθος", "Δε λέει η καρδιά να μάθει", "Σκέτος εγώ", "Ο χορός μου" πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά της, δίνοντας τη σκυτάλη σε αγαπημένες διασκευές που έχει χαρακτηρίσει με την μοναδική της ερμηνεία. Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, τραγούδια από τη νέα δισκογραφικής δουλειάς της. Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, το σκηνικό ανατρέπεται με το project "Sort distance", αποδίδοντας ορχηστικές μουσικές από το δεύτερο επερχόμενο ομώνυμο ΕP της Γεωργίας.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Οι "Polkar" φέρνουν την "πανηγυρτζίδικη balkan" μουσική τους στη σκηνή του Σταυρού του Νότου

Polkar

Η υπερμπάντα που κατέβηκε από το βορρά φέρνοντας μαζί της στρας, τρομπόνια, καψουροτράγουδα, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, λουλουδούδες σε απόγνωση, ρομαντικά γιουκαλίλι, εξωφρενικά ρεφρέν και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες, ξεκινάει τις φετινές της παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου Club τα Σάββατα 4, 18 και 25 Νοεμβρίου.

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως "πανηγυρτζίδικη balkan", oι "Polkar" ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα "polkar" σημαίνει "μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα". Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν. Δημιουργήθηκαν πριν από 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.