Το "Faust" επιστρέφει τον Οκτώβριο

Πέντε live εμφανίσεις από τα καλύτερα συγκροτήματα και ανερχόμενους καλλιτέχνες της νέας γενιάς θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο στο Faust.

Faust

To Faust ετοιμάζει από τις 1 - 7 Οκτωβρίου πέντε δυναμικές one – off εμφανίσεις από τα καλύτερα συγκροτήματα και ανερχόμενους καλλιτέχνες της νέας γενιάς.

Faust

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Martzi Feelgood

Μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι, οι Martzi Feelgood επιστρέφουν στη σκηνή του Faust την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.  Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του δεύτερου τους single "Summer Up" και, ήδη από τις πρώτες τους εμφανίσεις, οι Martzi Feelgood έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τον φρέσκο και γεμάτο ενέργεια ήχο τους. Διασκευές από την Funk, Soul, Disco και R&B δισκογραφία, καθώς και προσωπικές τους συνθέσεις δημιουργούν μια συναρπαστική set list που μας παρασύρει σε μια funky διάθεση.

Οι Martzi Feelgood αποτελεούνται από τους: Μάρτζι Τρίκκα - φωνή, Γιάννης Καρυδογιάννης - κιθάρα, Ρίντρα Ράντο - μπάσο, Δημήτρης Τσάρνος – τύμπανα, Κωνσταντίνος Δίκαρος - επιμέλεια ήχου, Νίκος Τσαούσης - επικοινωνία/management.

Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Είσοδος: 8€

Faust

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Στέφανος

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο Στέφανος έρχεται για πρώτη φορά στο Faust για ένα δυνατό live, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και αγαπημένα τραγούδια. O Στέφανος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μια ιδιαίτερα χαρακτηριστική και γεμάτη φωνή. Γράφει ο ίδιος μουσική και στίχους δίνοντας στα τραγούδια του μια χροιά η οποία χαρακτηρίζει και τον ήχο των ζωντανών του εμφανίσεων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των οκτώ ετών, όταν και άρχισε η ενασχόλησή του με το πιάνο. Έχει συγκεντρώσει βραβεία σύνθεσης και ερμηνείας ως έφηβος συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Καλύτερης Πρωτότυπης Σύνθεσης της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το 2017 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του River Party, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ελλάδα, στην ηλικία των 18 ετών μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό για νέους καλλιτέχνες. Τα τραγούδια του πραγματεύονται την αγάπη, τις παρεξηγήσεις, την απογοήτευση και τις δυσκολίες των ανθρώπινων σχέσεων, πάντα με μια αίσθηση ελπίδας. Ο Στέφανος συμμετείχε στο The Voice of Greece 2018, στην 3η σεζόν του στην Ελλάδα, ως μέλος της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια όπου έφτασε μέχρι και τη φάση των "Knockouts”. Το 2020 υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Walnut Entertainment."

Μαζί του παίζουν: Παντελής Κάργας - κιθάρες, Πασχάλης Νένδος - ντραμς, Νικόλαος Κολυρούσης - πλήκτρα και επιμέλεια προγράμματος.

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Είσοδος: 7€

Faust

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Vanila swing

Oι VaniLa swing, έχοντας διανύσει μια δεκαετή πορεία στον χώρο, επιστρέφουν ανανεωμένοι και υπόσχονται μία βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση. Παρουσιάζουν ένα ζωντανό και δυναμικό live με τραγούδια δικά τους και με διασκευασμένες επιτυχίες. Κινούνται στο χώρο του του Rock ‘n’ Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα. Οι Vanila swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα. Ύστερα από αρκετές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει τους V.S. είναι μία μίξη από rock ‘n’ roll, blues & rockabilly του '50, εμπλουτισμένα από τη φρεσκάδα του σημερινού ήχου, διατηρώντας, ταυτοχρόνως, τη vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι CCR, Beatles και White Stripes. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και η Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ' ένα live των Vanila swing.

Oι Vanila swing είναι: Λήδα Αγγελάκη - Φωνή, Ανδρέας Καμπύλης - Κιθάρα, Σταύρος Ράπτης - Κοντραμπάσο, Δημήτρης Γρηγοριάδης - Τύμπανα, Κωνσταντίνος Ζώτος - Πιάνο.

Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Είσοδος: 6€

Faust

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

FatElvis feat. Ioanna Kal.

Οι FatElvis επιστρέφουν στο FAUST την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας ένα "παχουλό" rock’n’roll υπερθέαμα με αφετηρία τον "Βασιλιά" Elvis και κορύφωση τα blues του Νότου. Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και, αντιστοίχως, της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedance Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και Joe Cocker, αλλά και όλη τη χορευτική rock’n’roll σκηνή των 60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως: τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran. Οι FatΕlvis ξεπερνούν την λογική της "αντιγραφής" και της retro αισθητικής και παρουσιάζουν τα τραγούδια με βιωματικό τροπό σαν να βρίσκονται στα "στέκια" ή στις αρένες της εποχής. Το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση, υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη νεολαία από τις πρώτες νότες. Δεν γίνεται να μην παρασυρθείς!

Οι FatElvis είναι: Chris Simotas - Κιθάρα, Γιάννης Ζαράγκαλης - Φωνητικά, Μιχάλης Σκουτέλης - Τύμπανα, Θοδωρής Τζουμερκιώτης- Μπάσο Feat. Ιωάννα Καλ.

Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.

Είσοδος: 6€

Faust

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Κωνσταντίνος Παπαδάκης – Live "Uncensored" Party 

Στις 7 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, εν αναμονή του νέου του single,   ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Faust Bar Theatre Arts, με ένα Uncensored πρόγραμμα γεμάτο ήχους από ελληνικό και ξένο pop-rock, παρουσιάζοντας ένα διαδραστικό Party. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους επιδραστικούς νέους καλλιτέχνες, γνωστός για την αυθεντική σκηνική του παρουσία και τη μοναδική σύνδεσή του με το κοινό. Έχει, ήδη, κυκλοφορήσει ένα ΕΡ με τίτλο στη "Χώρα των τρελών και των Αθώων" από τη final touch από όπου και το single "Πειρατικό", ενώ τον Απρίλιο 2023 κυκλοφόρησε το τελευταίο του single με τίτλο "Παίξε μπάλα". Σύντομα, αναμένεται η κυκλοφορία του νέου του single- έκπληξη, το οποίο, όσοι βρεθούν στο Faust στις 7 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν για πρώτη φορά.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο: Γεννημένος στην Αθήνα και με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Electric Music Production, βρέθηκε από πολύ νωρίς σε ηλικία 16 ετών, στη μουσική σκηνή "Σταυρός του Νότου" για τρία χρόνια, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τσαλίκη. Ακολούθησε η πορεία του ως DJ σε μεγάλα clubs σε Ελλάδα, Κύπρο & Τουρκία και συνέχισε τη μουσική του διαδρομή κάνοντας τις δικές του παραγωγές, αλλά και συμπαραγωγές με διάφορους καλλιτέχνες. Το 2016 δισκογραφεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο Young and Free από την Spicy. Επιστρέφει στις ρίζες του γράφοντας μουσική με φυσικά όργανα και, παράλληλα, ξεκινά  τις θεατρικές σπουδές και συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις. Από το 2017 έως και σήμερα εμφανίζεται σε σκηνές της Αθήνας συνδυάζοντας το τραγούδι και την πρόζα, παρουσιάζοντας μία μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία. 

Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.

Είσοδος: 10€

Το εισιτήριο των συναυλιών δεν περιλαμβάνει ποτό.

Για κρατήσεις θέσεων: 210 3234095 (12:00 -21:00), info@faust.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.