"A song for Maya": All-Star φιλανθρωπικό event στο Gagarin 205

Ο Kώστας Λειβαδάς, η Νεφέλη Φασούλη, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Nightfall και ένα πραγματικό all-star line up της εγχώριας σκηνής συναντιούνται για καλό σκοπό.

A song for Maya

Η Δευτέρα 9 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στη Μάγια, που έφυγε τόσο τραγικά και αναπάντεχα τον περασμένο Δεκέμβριο. Την ημέρα που θα γινόταν 23 ετών, στο Gagarin 205, εκεί που πρόλαβε να ζήσει όμορφες στιγμές, διοργανώνεται το "Α Song for Maya"

Μια γιορτή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα all-star event της εγχώριας σκηνής με πολλή και πολύ διαφορετική μουσική. Με καλλιτέχνες και σχήματα από πολλά διαφορετικά είδη, όπως ακριβώς άρεσε και σε εκείνη. Για αυτό το σκοπό θα βρίσκονται εκεί ο Kώστας Λειβαδάς, η Νεφέλη Φασούλη, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Nightfall και ένα all-star line up της εγχώριας σκηνής.

Συμμετέχουν: Kώστας Λειβαδάς, Νεφέλη Φασούλη, Σπύρος Γραμμένος, Nightfall, Mηνάς Τσίγκος / Ρουσσέτος Δημητρόγλου (1550), Alex Dante Duet, Bigus Dickus, Mανώλης Τσίγκος (Innerwish) / Γιώργος Μαργαριτόπουλος (Wardrum) / Μάνος Γαβαλάς (SL Theory) / Θύμιος Μπούτσης (Ransackrat) / Νίκος Παπαδόπουλος (Jetlag), Ειρήνη Κετικίδη, John Voyager (Need), Mindust, Tony Venieris (Special DJ Set + more T.B.A.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ | Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση φορέων που στηρίζουν όσους βιώνουν το πένθος και την απώλεια

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.