Η ABBA Revival Band στο The Ellinikon Experience Park: Ένα μουσικό ταξίδι στις μεγαλύτερες επιτυχίες των ABBA για καλό σκοπό

Η ABBA Revival band ετοιμάζει ένα show αφιερωμένο στα τραγούδια της μπάντας που επηρέασε την παγκόσμια μουσική σκήνη. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

The Ellinikon Experience Park

Το The Ellinikon Experience Park υποδέχεται το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. την ABBA Revival band στην πρώτη εμφάνισή της στην Αθήνα. Το πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα που έχει ταξιδέψει τη μουσική των ABBA σε όλον τον κόσμο, ανακηρύχθηκε πρόσφατα ως "η καλύτερη ABBA Tribute band" στα βρετανικά βραβεία "National Tribute Awards".

Η ABBA Revival band ετοιμάζει ένα show αφιερωμένο στα τραγούδια της μπάντας που επηρέασε την παγκόσμια μουσική σκήνη και αγαπήθηκε από εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Ένα show που θα περιλαμβάνει μελωδίες όπως το "Mamma mia!", "Dancing queen!", "Gimme Gimme Gimme!" και "Take a Chance οn Me", πρωτότυπες χορογραφίες και ειδικά σχεδιασμένα κοστούμια, εμπνευσμένα από εμβληματικές εμφανίσεις των ABBA.

Μετά τις καταστροφικές συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην περιοχή της Θεσσαλίας,
τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν
από τις πλημμύρες.

The Ellinikon Experience Park

Τo The Ellinikon Experience Park, μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για όλες και όλους, προσφέρει στιγμές ψυχαγωγίας. Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 11 μ.μ., με δωρεάν είσοδο για το κοινό. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.