Τι θα δούμε στο Faliro Summer Theater τον Σεπτέμβριο

Δίνουμε ραντεβού στο Φάληρο, με συναυλίες και εκδηλώσεις για όλα τα γούστα!

faliro summer theater

Αν και το καλοκαίρι τελειώνει, οι συναυλίες συνεχίζονται! Το Faliro Summer Theater φιλοξενεί όλον τον Σεπτέμβριο ερμηνευτές και συγκροτήματα όλων των μουσικών ειδών, υποσχόμενο ιδιαίτερες μουσικές φθινοπωρινές βραδιές δίπλα στη θάλασσα.

Tribevan: IMAMU x DeerIsland

Όταν το "IMAMU” tribe κάνει hop on στο retro van των "Deer Island” έχουμε την δημιουργία του "Tribevan”. Ένα νέο project , από δυο από τις πιο γνωστές ομάδες διοργάνωσης massive ποιοτικών event με ηλεκτρονική μουσική στην Ελλάδα (Imamu + Deer island), που κύριο σκοπό έχει την προώθηση νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών καθώς
και την δημιουργία φαντασμαγορικών παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής.‘Έπειτα από το απόλυτα επιτυχημένο 1st stop του Tribevan στον 10ο όροφο (rooftop) γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας το ταξίδι συνεχίζεται με επόμενη στάση τον χώρο του Faliro Summer Theater το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. , με τίτλο "Festival”. Μαζί τους οι ομάδες "Confusion”και "Elevate”.

Προπώληση μέσω more.com

Γιώτα Νέγκα

Γιώτα Νέγκα

Η Γιώτα Νέγκα, μετά τη sold out συναυλία της στο Κηποθέατρο Παπάγου, έρχεται στο Faliro Summer Τheater την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. σε μια παράσταση-κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής της δισκογραφίας (Καλαντζόπουλος, Καραμουρατίδης, Μωραΐτης κ.ά.) όσο και εμβληματικών ερμηνευτών και δημιουργών. Η τραγουδίστρια συναντιέται με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού και στήνει με μεράκι μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία αλλά και κέφι.

Σε ένα πρόγραμμα με αξεπέραστα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, θα την πλαισιώσει μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών, με τον Νίκο Κατσίκη στο μπουζούκι και στις ενορχηστρώσεις, τον Κώστα Νικολόπουλο στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, τον Γιάννη Αγγελόπουλο (Γιαν Βαν) στα τύμπανα, τον Κώστα Πατσιώτη στο μπάσο και τον Γιώργο Δούσο στα πνευστά.

Προπώληση μέσω more.com

"Τα δειλινά του κόσμου”

Χρήστος Θηβαίος Παναγιώτης Μάργαρης
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Faliro Summer Theater, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, οι δύο ερμηνευτές δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί μουσικές συγκινήσεις.

Προπώληση μέσω more.com

"Τα δεύτερα επιστρέφουν"

Φώτης Σιώτας
Φώτης Σιώτας

Ο Φώτης Σιώτας και ο Θοδωρής Γκόνης παρουσιάζουν ζωντανά τον πρώτο δίσκο που έφτιαξαν μαζί, τις εκλεκτικές συγγένειες, τα αγαπημένα "πρώτα", τα μεγάλα τραγούδια, που τους κινητοποίησαν για να προκύψουν τα δικά τους "δεύτερα", την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Faliro Summer Theater. Οικοδεσπότες οι δυο τους και 30 μουσικοί, τεχνικοί, τραγουδιστές θα ανασύρουν το πρώτο αποτύπωμα τις αρχικής ηχογράφησης. Με τη βασική τραγουδίστρια του δίσκου, την Ιουλία Καραπατάκη, με δύο από τις πιο μεστές νέες ανδρικές φωνές τον Σταμάτη Αναστόπουλο και τον Βασίλη Προδρόμου, και επίσημους καλεσμένους τον Σωκράτη Μάλαμα και τη Δήμητρα Γαλάνη.

ιουλια.jpg
 Ιουλία Καραπατάκη

Οι δύο δημιουργοί μας παρουσιάζουν ενα δίσκο, με ιδιαίτερο ήχο που συνδυάζει δύο μουσικούς κόσμους, δημιουργώντας ένα νέο, άφθαρτο άκουσμα που φέρει στον πυρήνα του την λαϊκή κουλτούρα και παράδοση, αλλά και την σύγχρονη αντίληψη των δύο δημιουργών, για το μουσικό είδος που συνεχίζει την μακρά πορεία του δείχνοντας την προσαρμοστικότητά του στις νέες κοινωνικές συνθήκες. Έτσι, μαζί με τους μουσικούς που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του δίσκου, θα παίξουν όλα τα τραγούδια από τα "δεύτερα", θα μας πουν τις ιστορίες τους, θα μοιραστούν μαζί μας αισθήματα και αναμνήσεις και θα αποτυπώσουν ανάγλυφα τον σύγχρονο λαϊκό ήχο.

Προπώληση μέσω more.com

20 χρόνια Locomondo

locomondo
Locomondo

Locomondo έρχονται στη σκηνή του Faliro Summer Theater το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. για να χαρίσουν ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι. Είκοσι χρόνια μαζί στη σκηνή, είκοσι χρόνια συναυλιών -χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού. Έτσι, με ανεβαστικούς ρυθμούς θα μας ταξιδέψουν πάνω σε ένα "Μαγικό Χαλί" με όλες τους τις επιτυχίες.

Προπώληση μέσω more.com

"Τα λαϊκά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη"

Λαϊκή Ορχήστρα
Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης"

Η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" ανεβαίνει στη σκηνή του Faliro Summer Theater την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. για μία μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Με τις μοναδικές ερμηνείες της Γλυκερίας, του Κώστα Μακεδόνα, του Άγγελου Θεοδωράκη, του Νικηφόρου Βαλτινού και του Γρηγόρη Βαλτινού και τους εμβληματικούς μουσικούς, γνώστες του έργου του Μίκη Θεοδωράκη, το κοινό θα ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής του μεγάλου συνθέτη. Τραγούδια μέσα από τα οποία ο λαός μας έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του, αλλά και την εθνική περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, για τον έρωτα, τον χορό, το τραγούδι.

Προπώληση μέσω more.com

Εισβολέας Full Band

Εισβολέας
Εισβολέας

Ο Εισβολέας έρχεται με φόρα και την ξεσηκωτική ενέργεια που γνωρίζουμε, για ενα live όπου όλα έχουν τη θέση τους, η μουσική, η παρέα, το κέφι, ο κοινωνικός προβληματισμός. Εκεί που η ραπ συνδυάζεται με το ρεμπέτικο, τα μπλουζ, τις μουσικές της Μεσογείου και με όσες άλλες μουσικές αγαπά. Τη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. γεμίζει τον χώρο του Faliro Summer Theater με εύστοχες ρίμες και μερακλίδικα ρεφρέν.

Προπώληση μέσω more.com

"Φωτιά και Νερό"

Τελευταίες βραδιές με Κιάμο και Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή

Το Faliro Summer Theater υποδέχεται για πρώτη φορά την Καίτη Γαρμπή, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ., σε μια συναυλία… "Φωτιά"! Η ερμηνεύτρια, με τις αισθαντικές ερμηνείες της και τη μεταδοτική της ενέργεια πάνω στη σκηνή, δίνει τίτλο στη φετινή της περιοδεία "Φωτιά και Νερό", εμπνευσμένο από ένα στίχο του καινούργιου της τραγουδιού "Ασφαλώς και Μπορώ" σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα. Με τη συνοδεία του Δημήτρη Σχοινά, οι δύο καλλιτέχνες παντρεύουν το μοντέρνο με το λαϊκό και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει το κοινό.

Προπώληση μέσω more.com

"Δώσε μου Λιγάκι Ουρανό"

γιαννης παριος
Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος συνεχίζει να μας χαρίζει μουσικές βραδιές τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας την περιοδεία του, θα εμφανιστεί στο θέατρο Πέτρας, στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά και στο Faliro Summer Theater το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. με αποσκευές τα τραγούδια πενήντα πέντε χρόνων και μια ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις ερμηνείες του, ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί του τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο ‘’γλυκό’’ τρόπο καταστροφής.

Προπώληση μέσω more.com

Σκιαδαρέσες

Σκιαδαρεσες
Σκιαδαρέσες

Οι Σκιαδαρέσες, είναι ένα, όπως δηλώνουν οι ίδιες, "θρυλικό ελληνικό συγκρότημα της αρχαιότητας, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία". Οι δίδυμες Νίκη και Όλγα Σκιαδαρέση,  που είχαν εκατομμύρια views στο YouTube πριν καν κυκλοφορήσουν δική τους μουσική, μαζί  με τον Σταμάτιο Σέμση κάνουν καλοκαιρινή περιοδεία, με σταθμό τους  το Faliro Summer Theater τη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. Με τους ευφάνταστους στίχους τους, που εκφράζουν χαμένους έρωτες και την νεανική πραγματικότητα, έρχονται να μας τραγουδήσουν μπαλάντες και ξεσηκωτικά τραγούδια σε μια εμφάνιση που αγγίζει όλο το φάσμα των συναισθημάτων.

Προπώληση μέσω more.com

Πάνος Βλάχος

Πάνος Βλάχος
Πάνος Βλάχος

Ο Πάνος Βλάχος για πρώτη φορά στο Faliro Summer Theater. Τι θα γίνει, κανείς δεν ξέρει…
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα βγει στις 9 μ.μ. νταν λέει. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις σε μουσικές και θεατρικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα για να μεταδώσει τον παλμό του στους φίλους ακροατές. Το ανατρεπτικό του ρεπερτόριο, η επικοινωνία με το κοινό και η μετάδοση των κοινωνικών του προβληματισμών μέσα από τα κομμάτια του, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Έτσι, μας καλεί να μεταφέρει την ενέργεια του στην σκηνή του Faliro Summer Theater.

Προπώληση μέσω more.com

"Ζήσε τη Στιγμή"

Ευρυδίκη
Ευρυδίκη

Ύστερα από τις αλεπάλληλες sοld out εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ευρυδίκη και οι Μπλε ταξιδεύουν σε επιλεγμένους σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, με μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση στο Faliro Summer Theater τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. Οι ερμηνεύτριες παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη”, ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν οι μεγάλες τους επιτυχίες.

"Άκου την Ζωή” είναι ο τίτλος του νέου τους ντουέτου που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας Κεφαλά, σε μουσική του Γιώργου Παπαποστόλου, συνθέτη και παραγωγού των Μπλε και στίχους του Γιώργου Παρώδη. Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, που ζητούσαν επίμονα – εδώ και πολύ καιρό – αυτήν τη συνεργασία.

Προπώληση μέσω more.com

The Biggest 80s & 90s Party

Μαντώ - Κώστας Μπίγαλης -Πωλίνα

Το μεγαλύτερο 80s και 90s party έρχεται στο Faliro Summer Theater τη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Σοφία Βόσσου και η Πωλίνα θα μας κεράσουν πολλές μουσικές "γρανίτες" με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ. Ετοιμαστείτε για "Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες",  "Μελισσούλα",  "Άνοιξη",  "Στοιχηματίζω",  "Του Αιγαίου τα Μπλουζ",  "Αυτό το καλοκαίρι",  "Ροζ Μπικίνι",  "Κατερίνα",  "Αγκαλίτσες και φιλάκια",  "Πους Απς",  "Φιλαράκι ",  "Με την πρώτη ματιά",  "Εμείς",  "Μπιρίμπα", "Η κόρη του περιπτερά" και πολλά, πολλά ακόμα ανεπανάληπτα τραγούδια.

Προπώληση μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
27/04/2024

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.