Αλλαγές στο πρόγραμμα της 13ης ημέρας του Release Athens λόγω καύσωνα

The Prodigy, Primal Scream, Lip Forensics που έρχονται να απογειώσουν την Πλατεία Νερού.

Prodigy Αθήνα Release © Rahul Singh

Εφτασε η 13η ημέρα του Release Athens 2023 και είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους The Prodigy, Primal Scream, Lip Forensics που έρχονται να απογειώσουν την Πλατεία Νερού παρέα με τον George Michalopoulos ο οποίος θα ανοίξει το event με ένα επιλεγμένο Dj set. Λόγω όμως του επερχόμενου καύσωνα, οι πόρτες σήμερα θα ανοίξουν στις 7 μ.μ.

The Prodigy

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2023 - Hμέρα 13η

  • Φεστιβάλ

Oi Prodigy, το μεγαλύτερο συγκρότημα της ηλεκτρονικής dance σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από πολλά χρόνια. Μαζί τους, οι θρυλικοί Primal Scream σε μια ιστορική βραδιά για τους λάτρεις της μουσικής των τελευταίων τριάντα ετών. Τη βραδιά ανοίγουν οι Lip Forensics. Ο Liam Howlett, ιθύνων νους των Prodigy, δημιούργησε το γκρουπ το 1990, έντονα επηρεασμένος από τα -συνήθως- παράνομα rave parties που σάρωναν κάθε γωνιά της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσα από αυτά, θα βρει και τους συνεργάτες του, τους ravers Keith Flint και Leroy Thornhill, ενώ λίγο αργότερα στην ομάδα προστέθηκε και τέταρτο μέλος, ο ΜC Maxim. Με πρώτα singles τα dance anthems “Charly” και “Everybody in the Place”, οι Prodigy κατάφεραν να γίνουν το νούμερο ένα σχήμα της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο. Το ντεμπούτο τους, “Experience”, αποτέλεσε σταθμό για τη χορευτική μουσική ενώ ο δίσκος που ακολούθησε, το ανατριχιαστικό “Music for the Jilted Generation”, εκτόξευσε τη σκηνή (στο σύνολό της) στις μεγάλες συναυλιακές αρένες, δίνοντας της κάτι από το θράσος του rock’n’roll. Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, παραμένει ένα έργο-σταθμός, ένα αξεπέραστο κατόρθωμα που δεν σταμάτησε, ούτε θα σταματήσει ποτέ, να επηρεάζει τις επόμενες γενιές.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.