"Αυτή η νύχτα μένει-Live": Και δεύτερη ημερομηνία για το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού

Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με τα αξέχαστα, διαχρονικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ‘80 αλλά και με πολλές ακόμη επιτυχίες.

"Αυτή η νύχτα μένει-Live"! Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης συναυλίας στο θέατρο Πέτρας, το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού συνεχίζεται, αυτή τη φορά κοντά στη θάλασσα, στο Faliro Summer Theater, την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" με τα αξέχαστα, διαχρονικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ‘80 αλλά και με πολλές ακόμη επιτυχίες που σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή και η νύχτα αυτή θα καταλήξει σε γιορτή!

Στη σκηνή θα παρελάσει ένας μεγάλος αριθμός από τους ηθοποιούς της σειράς που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα παρασύρουν το κοινό στη γιορτή! Στο Faliro Summer Theater θα τραγουδήσουν: Ο Στέλιος Διονυσίου και μαζί του οι τρεις καλλιτέχνες που χαρίζουν το ερμηνευτικό/φωνητικό ταλέντο τους σε ήρωες της σειράς, η Βένια Καραγιαννίδου (στη Διαμάντω) και η Αφροδίτη Χατζημηνά (στη Ζέτα), ο Άκης Δείξιμος (στον Ντίνο).

Ειδικοί καλεσμένοι στη συναυλία θα είναι ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Μαίρη Μαράντη!
Σε μία εμφάνιση έκπληξη η Πίτσα Παπαδοπούλου. Στην έναρξη της συναυλίας θα ακουστεί το τραγούδι "Αυτή η νύχτα μένει" με τη φωνή της Γ. Νέγκα και η συναυλία θα κλείσει με το τραγούδι "Μια ζωή μέσα στους δρόμους" με τον Μπάμπη Στόκα, που θα προβάλεται σε γιγαντοοθόνη.

Info:Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 9:00μ.μ | Τιμές εισιτηρίων:  Τραπέζια 25€, Α ζώνη 20€, Β ζώνη 15€

 Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.