Η καλύτερη Metallica Tribute Band έρχεται στο CT Garden Festival 2023

Οι Scream inc ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια αυθεντική μέταλ βραδιά.

Metallica

Το CT Garden μεταμορφώνεται σε μια μοναδική αρένα ορθίων και υποδέχεται την Τετάρτη 19 Ιουλίου τους Scream inc, την καλύτερη Metallica Tribute Band. Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι και πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα heavy metal συγκροτήματα στην ιστορία, ενώ γενικά κατατάσσεται έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην αμερικανική μουσική βιομηχανία.

"Nothing Else Matters", "The Unforgiven", "Fade to Black", "Enter Sandman", "One", "Master Of Puppets", "Turn the Page" είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα απολαύσει το κοινό σε αυτή τη μαγική βραδιά από τους Scream inc, ένα από τα πιο επιτυχημένα tribute bands της εποχής μας.

Metallica

Οι Scream Inc δημιουργήθηκαν το 2002 και εδώ και 10 χρόνια παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία των Metallica. Το πάθος, οι ερμηνείες και η δυναμική της μπάντας την έκαναν αμέσως διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Metallica

Οι Ουκρανοί και Πολωνοί καλλιτέχνες του συγκροτήματος διαθέτουν ένα δικό τους ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύουν τα τραγούδια των Metallica για αυτό και αναδείχθηκαν το καλύτερο tribute band του μεγάλου συγκροτήματος ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Προπώληση μέσω vival.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".

Οι super rockers Fleshtones στο "Αn club"

Opening act από τους The Acid Visions.

Ελένη Πέτα: "Είχα την ανάγκη να πάω κόντρα στη φασαριόζικη εποχή μας"

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια διατηρεί την πίστη της στις δυνατές μελωδικές γραμμές, αλλά δεν νιώθει ασφάλεια στη ρουτίνα. Επιθυμώντας, λοιπόν, να προτείνει κάτι διαφορετικό, στήνει την παράσταση "Metamorphosis" με τους Γιώργο Λιμάκη & Κωνσταντίνο Μητρόπουλο (/4, στο Μέγαρο Μουσικής), που λειτούργησε ως αφορμή για μια εκτενέστερη κουβέντα.

Άγγελε Πεντάρη, υπάρχει το πεπρωμένο;

Ο νεαρός ντράμερ που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και κατάφερε να ξεπεράσει τους περιορισμούς της αναπηρίας του μάς παρακινεί να "πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας".