Το "Majesty Queen" επιστρέφει στο CT Garden Festival 2023

Μια βραδιά αφιερωμένη στους θρυλικούς Queen με πρωταγωνιστή τον μουσικό και ηθοποιό Seth Daniels.

Majesty Queen

Το "Majesty Queen", το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen, επιστρέφει στην Αθήνα στο χώρο του CT Garden στις 3 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα δίωρο show αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα αλλά και στην ψυχή της μεγάλης αυτής μπάντας, έναν από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς του πλανήτη, μια εκκεντρική προσωπικότητα του κόσμου της μουσικής με μαγνητική παρουσία επάνω στη σκηνή. Όι κριτικοί το χαρακτήρισαν "ένα από τα καλύτερα αφιερώματα στον κόσμο για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο": Κι αυτό γιατί πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Seth Daniels, ο οποίος φημίζεται για την ενέργειά του πάνω στη σκηνή και τις σπουδαίες φωνητικές του δυνατότητες, ξαναφέρνοντας για λίγο τον Freddy Mercury μπροστά μας.

Το αφιέρωμα στους Queen δημιουργήθηκε από λάτρεις του συγκροτήματος, οι οποίοι βασίστηκαν στις iconic εμφανίσεις των Queen. Όπως αναφέρουν, αυτός είναι ο δικός τους μοναδικός τρόπος να αποδώσουν φόρο τιμής στο  συγκρότημα και ταυτόχρονα ευελπιστούν, επηρεασμένοι από τα τόσο διαφορετικά λάιβ μεταξύ τους που προσέφεραν οι Queen,  να προσφέρουν στο κοινό τους μία διαφορετική εμπειρία.

Majesty Queen

Η σκηνή του CT Garden Festival, "δίνει τη θέση της στη σκηνή του Live Aid" και το κοινό θα απολαύσει μια βραδιά γεμάτη τραγούδια-ύμνους. Ένα ροκ 70s και 80s πάρτι που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας, όπως και στα 3.000 άτομα που έχουν ήδη ζήσει την εμπειρία.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.