Το αφιέρωμα "Majesty Queen" επιστρέφει στο CT Garden Festival 2023

Μια βραδιά αφιερωμένη στους θρυλικούς Queen με πρωταγωνιστή τον μουσικό και ηθοποιό Seth Daniels.

Το musical tribute ««Majesty Queen»» επιστρέφει στο CT Garden Festival 2022

Το "Majesty Queen" είναι το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen. Όπως το χαρακτήρισαν κοινό και κριτικοί είναι "Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα στον κόσμο για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο". Κι αυτό γιατί στο "Majesty Queen" πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Seth Daniels, ο οποίος φημίζεται για την μοναδική του ενέργεια πάνω στη σκηνή και τις σπουδαίες φωνητικές του δυνατότητες. Με την σχολαστική του ματιά και την αγάπη του για την λεπτομέρεια, ξαναφέρνει για λίγο τον Φρέντι μπροστά μας, με τρόπο που κανένας άλλος καλλιτέχνης αφιερώματος δεν έχει κάνει πριν.

Το "Majesty Queen" εδώ και μια δεκαετία κάνει τον γύρο του κόσμου και ενθουσιάζει όλους τους θαυμαστές του μοναδικού ροκ συγκροτήματος που μας χάρισε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της ροκ μουσικής, τον ανεπανάληπτο Φρέντι Μέρκιουρι που ξεχώριζε όχι μόνο για την φωνή του, αλλά και για την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, με την οποία κατάφερε να συνδυάσει θεατρικότητα, ερμηνεία και ταλέντο.

To "Majesty Queen" είναι ένα δίωρο show αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα αλλά και στην ψυχή της μεγάλης αυτής μπάντας, σε έναν από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς του πλανήτη, μια εκκεντρική προσωπικότητα του κόσμου της μουσικής με μαγνητική παρουσία επάνω στη σκηνή. Άλλωστε μετά την ίδρυση των Queen, ο Φρέντι Μέρκιουρι συνέθεσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως το "Somebody to Love", τον γηπεδικό ύμνο "We Are the Champions" και το οπερατικό "Βohemian Rhapsody",  για πολλούς η κορυφαία συνθετική του δημιουργία.

Majesty Queen

Το αφιέρωμα στους Queen δημιουργήθηκε από ανθρώπους λάτρεις του συγκροτήματος οι οποίοι βασίζονται στις iconic εμφανίσεις των Queen. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, αυτός είναι ο δικός τους μοναδικός τρόπος να αποδώσουν φόρο τιμής στο θρυλικό συγκρότημα και ταυτόχρονα επηρεασμένοι από τα τόσο διαφορετικά λάιβ μεταξύ τους που προσέφεραν οι Queen ευελπιστούν κάθε φορά να προσφέρουν στο κοινό τους μία διαφορετική εμπειρία! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από κοινό και κριτικούς το πιο επιτυχημένο αφιέρωμα όλων των εποχών.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, το κοινό της Αθήνας θα ζήσει μία μαγευτική εμπειρία κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι στον μοναδικό χώρο του CT Garden, στις 3 Ιουλίου. Η σκηνή του CT Garden Festival, "δίνει τη θέση της στη σκηνή του Live Aid" και το κοινό θα απολαύσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη τραγούδια-ύμνους με τα οποία οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώσει. Ένα ροκ 70s και 80s πάρτι που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας, όπως και στα 3.000 άτομα που έχουν ήδη ζήσει την εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.