Οι Bleed From Within έρχονται στο Release Athens 2023

Οι Σκωτσέζοι, μια απ’τις κορυφαίες metalcore μπάντες αυτή τη στιγμή, θα πλαισιώσουν τους Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn.

Bleed From Within

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Bleed From Within την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Οι Σκωτσέζοι, μια απ’τις κορυφαίες metalcore μπάντες αυτή τη στιγμή, θα πλαισιώσουν τους Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn, στη μεγαλύτερη metal βραδιά του φετινού καλοκαιριού.

Οι Bleed From Within έχουν μια ισχυρή και αξιόπιστη παρουσία στη βρετανική metal σκηνή εδώ και 18 χρόνια. Σχηματίστηκαν στη Γλασκώβη, το 2005, την περίοδο της έκρηξης του metalcore, και καθιερώθηκαν γρήγορα ως μια από τις πιο ξεχωριστές μπάντες της σκηνής στη χώρα. Αντλώντας έμπνευση από τη μεγάλη παράδοση του ακραίου ήχου και με ένα αδιαπραγμάτευτο ταλέντο στη σύνθεση άκρως εθιστικών anthems, το κουιντέτο από την Σκωτία φάνηκε πανέτοιμο από την πρώτη στιγμή και δεν σταμάτησε να εξελίσσεται σε κάθε επόμενο βήμα.

Από το ντεμπούτο άλμπουμ, "Humanity” (2009), μέχρι το πιο πρόσφατο και αριστουργηματικό "Shrine” (2022), οι Bleed From Within εδραίωσαν τη φήμη τους ως μια από τις πιο σταθερές παρουσίες του σύγχρονου metal ενώ οι εκτεταμένες περιοδείες τους μετέτρεψαν σε μια εντυπωσιακή live μπάντα. Αυτό θα επιβεβαιωθεί και την Τετάρτη 28 Ιουνίου, όταν θα μοιραστούν τη σκηνή της Πλατείας Νερού με τους Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn, στη μεγαλύτερη metal βραδιά του φετινού καλοκαιριού.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
01/05/2024

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.