Ακύρωση αποψινής συναυλίας των Γιάννη Αγγελακα & 100°C

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γιάννη Αγγελάκα για την ακύρωση λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΟΘΑ.

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C

Ακυρώνεται η αποψινή συναυλία του Γιάννη Αγγελακα με τους 100°C λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος με βασικό αίτημα την ακύρωση του ΠΔ 85/2022 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η συναυλία του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γιάννη Αγγελάκα 

Να σας ενημερώσουμε ότι ως οφείλαμε στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των καλλιτεχνών και δηλώσαμε ακύρωση του σημερινού μας λάιβ. Όμως είμαστε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του χώρου ώστε να μεταφερθεί σε άμεσο χρονικό διάστημα. Στις επόμενες ώρες θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Διαβάστε την ανακοίνωση της Fuzz Productions

Σεβόμενοι απόλυτα τη θέση των καλλιτεχνών, σας ενημερώνουμε πως η 2η εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/2, στο Fuzz Live Music Club. Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τη σημερινή συναυλία ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Όποιος δεν μπορέσει να παρευρεθεί, θα δει το αντίτιμο του εισιτηρίου να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η συναυλία του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία.

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών επιστρέφει στο "Fuzz Live Music Club", το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι τον δίσκο "Έχω κέφια" που κυκλοφόρησε το 2022.

Λίγους μήνες μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την αποθεωτική εμφάνισή τους στο Release Athens, και ένα χρόνο μετά το διπλό sold-out στο Fuzz Club, θα ανταμώσουμε ξανά για ακόμα δυο βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Τους 100°C αποτελούν οι Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Κωνσταντής Πιστιόλης σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια της παράδοσης με ένα loop station.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C

  • Rock-pop-folk

Mια αληθινή γιορτή με τη μουσική που αγαπάμε και που μας συντροφεύει από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα.

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".