Οι Madrugada ξανά στην Ελλάδα!

Η ακατάλυτη σχέση αγάπης της μπάντας με το ελληνικό κοινό θα επιβεβαιωθεί ξανά, αυτή τη φορά, στο Release Athens 2023.

Οι Madrugada επιστρέφουν στην Ελλάδα

Από το 1993 που ξεκίνησαν την πορεία τους, οι Madrugada κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν δικό τους, προσωπικό ήχο, βασιζόμενοι όχι μόνο στον επιβλητικό Sivert Høyem, έναν από τους κορυφαίους ροκ ερμηνευτές του πλανήτη, αλλά κυρίως χάρη στη στιβαρή ταυτότητα του γκρουπ που, ηχητικά και οπτικά, είναι τόσο ξεχωριστή ώστε ξεπερνά γενιές, είδη και τάσεις. Οι έξι δίσκοι τους, το live album "Live at Tralfamadore” (2005) και τα αμέτρητα singles και EPs τους, κέρδισαν μια μακρά σειρά βραβείων και έγιναν είτε χρυσά είτε πλατινένια.

Μετά την απροσδόκητη παύση, το 2008, τα τρία εναπομείναντα ιδρυτικά μέλη της σπουδαίας Νορβηγικής μπάντας επέστρεψαν το 2019 για να τιμήσουν το θρυλικό ντεμπούτο τους,"Industrial Silence” (1999), με μια θριαμβευτική περιοδεία που συνοδεύτηκε από σημαντικές sold–out εμφανίσεις στη χώρα τους και το εξωτερικό, δείχνοντας πως βρίσκονται σε άλλη μία σημαντική περίοδο δημιουργικότητας. Αυτό επιβεβαιώθηκε το 2021 με την κυκλοφορία του "Chimes at Midnight”, ενός εμπνευσμένου δίσκου που χαρακτηρίστηκε από το NRK, το πιο σημαντικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Νορβηγίας, ως "μια λυτρωτική κάθαρση μετά από πολλά χρόνια σιωπής".

Τώρα, οι Madrugada ετοιμάζονται για έναν νέο γύρο εμφανίσεων σε ολόκληρο τον κόσμο που, αναπόφευκτα, θα τους φέρει και στην Ελλάδα, με το κοινό της οποίας έχουν χτίσει μία μοναδική σχέση αμοιβαίας λατρείας. Σε αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα η πραγματικά εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει για τη μπάντα στη χώρα μας η εταιρεία Supernova, όλα αυτά τα χρόνια. Η ακατάλυτη σχέση αγάπης της μπάντας με το ελληνικό κοινό θα επιβεβαιωθεί ξανά, αυτή τη φορά, στο Release Athens 2023, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

24/04/2024

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.

Ο Εισβολέας γιορτάζει 25 χρόνια πορείας

Έρχεται με full band σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.

Last call για την Κατερίνα Παπουτσάκη στη "Σφίγγα"

Η περφόρμερ κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων της "Τραγουδιστά" με καλεσμένο τον Ody Icons.

Οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης χαιρετίζουν την ψήφιση του νέου νόμου 5103/2024 (A΄57) του ΥΠΠΟΑ

Οι ΟΣΔ Αυτοδιαχείριση, Απόλλων, Ερατώ, Grammo και GEA συνυπογράφουν ανακοίνωση για τον νέο νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού.