Ο 'Άγγελος Πεντάρης σε μια Drum Up the Volume βραδιά

Το 2023 μπαίνει στο Faust με θόρυβο και ένα εκρηκτικό ρεβεγιόν.

Angelo Pentaris

Στον απόηχο των εορταστικών πυροτεχνημάτων, η ξέφρενη διασκέδαση συνεχίζεται, με τον 'Άγγελο Πεντάρη να δίνει το τέμπο στο Faust Athens στις 2 Ιανουαρίου. Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών τωντελευταίωνδεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα που μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη, επιμελείται ο DJ  Πέτρος Ανδρούτσος, θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας την ενέργεια και διάθεση της συναυλίας και δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή taylor - made εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για όσους παραβρεθούν στη μοναδική αυτή βραδιά.

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού, ο 26χρονος Άγγελος Πεντάρης αφοσιώνεται από νεαρή ηλικία στην αγάπη του για τη μουσική. Στα 17, φεύγει για την Αμερική, όπου γίνεται ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που αποφοιτούν από το Los Angeles College of Music, με Bachelor's of Music και έμφαση στο Drum Performance. 'Έχοντας κάνει περιοδείες και παίξει σε πολλά συγκροτήματα, αποφασίζει να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, μπαίνοντας στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο. Γεννημένος με εγκεφαλική παράλυση, έχει πλέον κατορθώσει, χάρη στην επιμονή και την θετική του διάθεση, να ξεπεράσει την κινητική του αναπηρία• επιδεικνύοντας στη δουλειά του την ίδια αποφασιστικότητα που διαθέτει και στην καθημερινότητά του, κάθε χτύπημα της μπαγκέτας μεταδίδει στο κοινό το πάθος του για τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.