Κλασική και jazz προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς με τη Σόνια Θεοδωρίδου

Λίγο πριν να υποδεχθούμε το νέο χρόνο, η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου μάς προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία και μια ξεχωριστή προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σόνια Θεοδωρίδου

Κλασικά αγαπημένα τραγούδια αλλά και διάσημες jazz επιτυχίες, θα μας ταξιδέψουν στο μουσικό σύμπαν της Σόνιας Θεοδωρίδου που συνεχώς διευρύνεται και κατακτά νέους ερμηνευτικούς γαλαξίες. Στην εκδήλωση "a Classical & Jazzy Night", που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου (8.30μ.μ) στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός" (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 210 7234567), η διάσημη, διεθνούς φήμης σοπράνο -μαζί με ταλαντούχους νέους jazz μουσικούς θα αποδείξουν ότι η μεγάλη μουσική και τα τραγούδια δεν έχουν όρια και στεγανά μεταφέροντάς μας στην κλασική Ευρώπη και τους μεγάλους της συνθέτες και στη λαμπερή Αμερική της εποχής των big bands και των μεγάλων γυναικείων θρύλων της jazz.

Η Σόνια Θεοδωρίδου ενώνει μουσικές τάσεις, γενιές και τραγούδια, με τεχνική αρτιότητα και ερμηνευτική αμεσότητα που αγγίζει κάθε κοινό, μυημένο ή όχι στο κλασικό τραγούδι. Δικαιολογημένα λοιπόν την ονομάζουν πλέον "People's Soprano" – H Σοπράνο του Λαού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Sivert Hoyem έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Λυκαβηττό

To Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου η ευρωπαϊκή tour του Νορβηγού καλλιτέχνη κάνει στάση στην Αθήνα, για μια συναυλία κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/02/2026

Ποιοι θα ανοίξουν την πολυαναμενόμενη συναυλία των Nick Cave & The Bad Seeds

Το Release Athens δεν σταματά να μας εκπλήσσει, ανεβάζοντας στην σκηνή της Πλατείας Νερού τον Baxter Dury και την Anna von Hausswolff για να πλαισιώσουν τον χαρισματικό Αυστραλό καλλιτέχνη.

Υποδεχόμαστε το καρναβάλι με την "Πρέσβειρα" της Βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα

Η Μιράντα Βερούλη και το γκρουπ της παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και δημοφιλή παραδοσιακά κομμάτια.

"That’s Amore": Μια μουσική βραδιά με άρωμα Ιταλίας έρχεται στο Παλλάς

Οι The Italian Tenors — Evans Tonon, Luca Sala και Bruno Almeida — φέρνουν στη σκηνή το αυθεντικό ιταλικό πάθος, σε μια συναυλία γεμάτη ρομαντισμό και αγαπημένες μελωδίες.

Η ανοιξιάτικη περιοδεία των dälek ευτυχώς κάνει στάση στην Αθήνα

Με το νέο τους δίσκο "Brilliance of a Falling Moon" στις αποσκευές τους οι εκπρόσωποι του experimental hip-hop από το Νιου Τζέρσεϊ έρχονται για μια δυνατή συναυλία με ηχηρό μήνυμα.

Ο Μίνως Μάτσας μοιράζεται "δικά του ή δανεικά" τραγούδια σε δύο μοναδικές παραστάσεις

Δύο Δευτέρες του Μαρτίου ο συνθέτης παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και κομμάτια άλλων που αγαπά και τον καθόρισαν μουσικά.

Οι Senser έρχονται στην Αθήνα για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια

Η μπάντα που αψηφά τα όρια από το 1989, στηρίζοντας επάξια την ταμπέλα του underground, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα καταιγιστικό live.