Taylor Swift, Α Woman We Love

Η πανίσχυρη pop star σβήνει σήμερα 33 κεράκια.

taylor_swift

Η"τρισεύγενη" Αμερικανίδα καλλονή Τέιλορ Σουίφτ, που έδωσε τον τίτλο "Miss Americana" στο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της που κυκλοφόρησε το 2020, μεγάλωσε με τραγούδια της Σανάια Τουέιν και της Φέιθ Χιλ. Ήδη από τα 11 της άρχισε να πηγαίνει demo σε δισκογραφικές εταιρείες, συνοδεία της μητέρας της. Αρχικά απορρίφθηκε αλλά σύντομα ξεκίνησαν να την πουσάρουν ως ταλέντο και να έχει δισκογραφική παρουσία. Το ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο το όνομά της κυκλοφόρησε το 2006 και έφτασε στο #5 του Billboard 200.

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει νέο χιτ με τη "Δευτέρα"

Στο ελληνικό YouTube έχοντας πλέον ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης και γιατί τον βλέπω παντού;

Ο καλλιτέχνης που από τις μικρές θεατρικές σκηνές της Αθήνας έφτασε μέχρι τα sold out και "κατέλαβε" το feed μας με τις Στρακαστρούκες.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης θέλει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αφήνει χώρο για το απρόβλεπτο

Μια κουβέντα με τον σημαντικό μουσικό, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club.

Στο Floyd για τους Pink Floyd, τον Μάρτιο

Ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, το A Tribute Concert to Pink Floyd παρουσιάζουν οι The Great Gig, σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο μουσικό σύμπαν των Pink Floyd.

Τετραλογία: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι, Καπετάν Μιχάλης και Ελευθέριος Βενιζέλος ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Μαραμής σε μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη και της Λίλιαν Βουδούρη, επιλέγει τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές από τα τέσσερα μουσικοθεατρικά του έργα.