Οι Onirama παίζουν με τις δεκαετίες

Εκλεκτοί καλεσμένοι στη συναυλία, με τίτλο "Τεύχος 90’s", στο Παλλάς, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και η Μαντώ.

Οι Onirama παίζουν με τις δεκαετίες

Με έμπνευση από το αρχικό όνομα της μπάντας "Mixin’ up the medicine”, οι Onirama, παρουσιάζουν το νέο τους project  "Mixin up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες", σε συνεργασία με τις Θεατρικές Σκηνές, στο Θέατρο Παλλάς. Με εφαλτήριο τα 90’s μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, οι Onirama "ανακατεύουν" μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και υποδέχονται, στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ., δυο εκλεκτούς εκπροσώπους της λατρεμένης εποχής των 90’s, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και την Μαντώ.

Οι Onirama, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν για ακόμα μια φορά το παρελθόν με το παρόν διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και την Μαντώ στο πλευρό τους συνθέτουν στην σκηνή του Παλλάς, έναν μουσικό καμβά, αφιερωμένο σε μια εποχή που άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα και μας ταξιδεύουν στη δεκαετία των 90’s, με όχημα τα τραγούδια που χάραξαν το δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν διαχρονικά, αγαπημένα του κοινού και γνωστά σε όλες τις γενιές.
 
Oι Onirama είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Τρεσίντσης, Δημήτρης Κοκονίδης, Γιώργος Κοκονίδης και Άλεξ Simon Παπακωνσταντίνου. Συμμετέχουν, επίσης, οι μουσικοί Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα), Βαγγέλης Βασιλόπουλος (τρομπόνι), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Αιμιλία Παπαπέτρου (backing vocals) και Δανάη Πολίτη (backing vocals).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω του viva.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5, City Link
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τόσκα": το ατμοσφαιρικό φιλμ νουάρ στη φασιστική Ρώμη αναβιώνει στη Λυρική

Την αναβίωση παλαιότερης επιτυχημένης παραγωγής του Νίκου Πετρόπουλου για την "Τόσκα" του Πουτσίνι επέλεξε η Εθνική Λυρική Σκηνή ως πρώτο μέρος του αφιερώματος στον εκλεκτό σκηνογράφο & σκηνοθέτη. Πού οφείλεται η γοητεία ενός έργου εξίσου αγαπητού σε κοινό, σκηνοθέτες και τραγουδιστές;

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
06/12/2025

"Βορεινές αναμνήσεις": Μια συναυλία γεμάτη λάμψη, φως και αισιοδοξία

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, ήδη η Αθήνα άρχισε να στολίζεται και να ετοιμάζεται για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου.

Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: εξερευνώντας τη μουσική του 18ου αιώνα "των μεταβάσεων"

Το πολύτιμο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής που παρουσιάζεται κάθε Νοέμβρη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αποτελεί πλέον τη σημαντικότερη διοργάνωση παλαιάς μουσικής στη χώρα μας, κάτι που επιβεβαίωσε, πέραν της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς του, και η τεράστια προσέλευση του κοινού.

Η Νένα Βενετσάνου δεν ήταν έτοιμη για τις "Ρεμπέτισσες Ψυχές"

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τις γυναίκες του ρεμπέτικου, τη δημιουργία της παράστασης και όσα ανακάλυψε μέσα από αυτές.

4 συναυλίες και παραστάσεις τον Δεκέμβριο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής

Από το γκαλά όπερας με έργα του Τζουζέπε Βέρντι ως το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων "Ο Καρυοθραύστης" το πρόγραμμα του θεάτρου Ολύμπια είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Οι Onirama στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο πάρτι

Έρχονται στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ, στις 23, 24 & 25 Δεκεμβρίου 2025.