Αφιέρωμα στις γυναίκες στο Athens Metro Mall

Με αφορμή τον μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, το Athens Metro Mall έχει ετοιμάσει ένα σωρό μουσικές εκπλήξεις αλλά και ατέλειωτο shopping.

Athens Metro Mall © Shutterstock

Το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων υποδέχεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ., στη μουσική σκηνή του Athens Metro Mall, την Αναστασία σε μία live συναυλία, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92.3.

Η είσοδος στο μουσικό happening θα είναι ελεύθερη, ενώ η διασκέδαση θα ξεκινήσει μελωδικά από τις 6 μ.μ. με τη ζωντανή εκπομπή του Λάμψη 92.3 παρέα με τον Δημήτρη Σαράντο, μέσα από τις εγκαταστάσεις του Athens Metro Mall, με άμεση διάδραση με το κοινό. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η στήριξη του σημαντικού έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού, "Άλμα Ζωής", καθώς ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το εμπορικό κέντρο στηρίζει τις γυναίκες με τη δράση "October is Feminine". Επώνυμες influencers και διασημότητες θα επισκέπτονται τα καταστήματα των αγαπημένων brands του Athens Metro Mall και θα διοργανώνουν διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα για όλους. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.