Η Τεχνόπολη δονείται σε ρυθμούς hip-hop

Το Off The Hook festival έρχεται αυτόν τον Σεπτέμβριο στον αγαπημένο συναυλιακό χώρο, με τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής και ξένης hip-hop σκηνής.

Off the hook festival

Το Off The Hook festival επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2022, στην αυθεντική του μορφή, για ένα διήμερο αφιερωμένο στην κουλτούρα της hip hop σκηνής. Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική δίνουν ραντεβού για μια γιορτή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Οι μάσκες έπεσαν, οι αποστάσεις εξαφανίστηκαν, τα right vibes επέστρεψαν και η Τεχνόπολη είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί.

Off the hook festival

Και φέτος, στόχος του φεστιβάλ δεν είναι να δείξει απλώς το δρόμο προς τη χιπ χοπ μουσική, ένα είδος που τείνει να γίνει (αν δεν έχει γίνει ήδη) η νέα ποπ, αλλά να αφήσει τον ίδιο τον κόσμο της να το κάνει. Αφουγκραζόμενο όσα διαμορφώνουν και εμπνέουν τους καλλιτέχνες, δίνει το χώρο για να συναντηθούν μερικά από τα πιο hot ονόματά της, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί στο μεγάλο ετήσιο ραντεβού κοινού και δημιουργών – με δεδομένο, μάλιστα, ότι στην Ελλάδα τα φεστιβαλικά δρώμενα παραγνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό τη σκηνή στο σύνολό της. Μιλάμε άλλωστε για ένα είδος το οποίο ανεβαίνει διαρκώς, ανανεώνεται συχνά και αλλάζει πρόσωπο – απόδειξη τα διάφορα μουσικά υβρίδια και τα ιδιαίτερα πρότζεκτ που το ακολουθούν. Επιπλέον, θρέφεται βαθιά από το κοινό του, με το οποίο έχει από τους πιο σταθερά στενούς δεσμούς, σε σημείο που μπορούμε να κάνουμε λόγο για "κοινότητα", χωρίς να χρησιμοποιούμε τον όρο καταχρηστικά. 

Off the hook festival

Έτσι, το φετινό lineup που αναμένεται να ξεσηκώσει αποτελείται από τους: Central Cee (UK), Dave East (US), Bloody Hawk, Βέβηλος, Ricta, Buzz x Dolos, Dani Gambino x DJ The Boy, Εθισμός x Golden Child, Jeru The Damaja (US), Vlospa, Wang, Ζήνων, Moose, Nume, Expe και άλλα εξίσου δυνατά ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το #offthehookfestival έχει καθιερωθεί ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της αγαπημένης μας κουλτούρας! Γι' αυτό, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ιστορίας και να ζήσετε την απόλυτη Off The Hook εμπειρία, στην αυθεντική της εκδοχή. Η hip hop ενέργεια είναι έτοιμη να εκραγεί. Να είστε όλοι εκεί!

Info: Μονοήμερα εισιτήρια early-birds: €25. 
Διήμερα εισιτήρια early-birds: €40. Για προπώληση, εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο www.offthehook.gr και στα social media του Off the Hook σε Facebook και Instagram.                      

Περισσότερες πληροφορίες

Off The Hook Festival 2022 - Ημέρα 1η

  • Hip Hop

Οι ΛΕΞ, Central Cee, Ricta, Dani Gambino x DJ The Boy, Vlospa, Ζήνων, Nume, Expe, Half Quickie Obsidian και Brak στη μεγαλύτερη αθηναϊκή γιορτή της hip hop κουλτούρας.

Off The Hook Festival 2022 - Ημέρα 2η

  • Hip Hop

Οι Βήτα Πεις, Dave East, Βέβηλος, Bloody Hawk, Buzz x Dolos, Εθισμός x Golden Child, Jeru The Damaja, Wang, Trouf, Moose, Χαρά και Γενιά του Φόβου δίνουν το στίγμα της σύγχρονης ραπ σκηνής κλείνοντας το διήμερο φεστιβάλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.

Ο Εισβολέας γιορτάζει 25 χρόνια πορείας

Έρχεται με full band σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.