''Οι Μέλλισες αγριεύουν τις νύχτες (αλληλεγγύης)'' στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022

Οι δημιουργοί των τραγουδιών και της μουσικής της πολυσυζητημένης σειράς έρχονται να αλλάξουν τα καλοκαιρινά μας δειλινά.

Το τρίο έκπληξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Στο φετινό Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022  στην σκηνή θα ανέβουν οι μουσικοί που έγιναν αμέσως αγαπημένοι και μας κράτησαν συντροφιά με τα τραγούδια τους για τρία χρόνια μέσα από τις "Άγριες Μέλισσες". Τα αγαπημένα του κοινού τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για τη σειρά σειρά και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη τους Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο), και την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη σε στίχους της
Ουρανίας Πατέλλη, όπως το "Κάθε Δειλινό", "Σ’ αγάπησα", "Μάτια Κλειστά", "Κεντρί", "Κοκκινολαίμης", συναντούν "θησαυρούς" από τη μεγάλη δεξαμενή του ελληνικού τραγουδιού, την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο θέατρο Ρεματιάς.

 Ο Alex Sid με πολύχρονη παρουσία στην μουσική παραγωγή τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, κέντρισε το ενδιαφερόν και την αγάπη ενός ευρύτερου κοινού μέσα από την πρωτότυπη μουσίκη που έγραψε για την σειρά "Άγριες Μέλισσες. Μαζί του η Αναστασία Μουτσάτσου έχοντας συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους μουσικούς του χώρου, δίνει το δικό της στίγμα στα τραγούδια αυτά. Την παράσταση ολοκληρώνει η μοναδική φωνή της Ελένης Καρακάση, η ηθοποίος που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Ρίζως στην σειρά, συνεχίζει να εκπλήσσει τους λάτρεις της με το πολύπλευρο ταλέντο της.

Στο πλαίσιο της ιδεάς "η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της", στις  Νύχτες Αλληλεγγύης του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022, αντί εισιτηρίου υπάρχει προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Info: Είσοδος ελεύθερη με δελτίο εισόδου μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
10/05/2024

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.