Το City Garden Festival είναι ένα νησί μέσα στην πόλη

Συνεχίζοντας το σερί εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, το City Garden Festival φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες τέσσερις συναυλίες για όλα τα γούστα.

CT Garden Ιούλιος

Με αέρα ελληνικού νησιού, το City Garden Festival με την υπογραφή του Christmas Theater επιστρέφει στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου για δεύτερη συνεχή χρονιά με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Συνεχίζοντας το σερί εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, φιλοξενεί τις επόμενες ημέρες τέσσερις συναυλίες για όλα τα γούστα. 

Την αρχή κάνουν οι μοναδικοί Scream Inc, που αποτελούν κατά γενική ομολογία μία από τις καλύτερες Metallica Tribute Bands, την Τετάρτη 20 Ιουλίου, με το show "Metallica & Symphony". H παράσταση, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες, μεταφέρει επί σκηνής τη ζωντανή ηχογράφηση (1999) των Metallica με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σαν Φρανσίσκο. Η heavy metal συναντά τον κλασικό ήχο στις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρυλικής μπάντας με τα οχτώ Grammy και πάνω από 150 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, κατεξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης και "αιώνιος έφηβος" του ελληνικού τραγουδιού, επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο City Garden για το καθιερωμένο θερινό ραντεβού. Σε μια μεγάλη συναυλία-γιορτή, με τίτλο "Η δική μας διαδρομή", "βουτάει" στη μεγάλη δισκογραφία του και διαλέγει τραγούδια αγαπημένα και κρυμμένα "διαμάντια" από τη σχεδόν πεντηκονταετή πορεία του. Ένας από τους δημοφιλέστερους ροκ ερμηνευτές της γενιάς του άλλοτε μας ξεσηκώνει και άλλοτε μας συγκινεί με τις πάντα επίκαιρες ανησυχίες του.

Μίλτος Πασχαλίδης

Με παραμύθια, κακές συνήθειες και ιστορίες που ζούνε λαθραία εδώ και πολλές δεκαετίες, ο Μίλτος Πασχαλίδης πιάνει "Το τραγούδι απ’ την αρχή". Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια και 14 προσωπικούς δίσκους, ο Πασχαλίδης συγκαταλέγεται στους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Μετά την περσινή επιτυχία των έξι απανωτών sold out εμφανίσεων, επανέρχεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου για ένα νέο μουσικό ταξίδι με στάσεις στις πιο φωτεινές στιγμές της δισκογραφίας του και όλα τα διαχρονικά τραγούδια του. 

Έλενα Παπαρίζου Live

Τέλος, η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου αποδεικνύει ότι "Υπάρχει Λόγος" να γιορτάσουμε, στήνοντας ένα καλοκαιρινό live party με έντονους dance ρυθμούς, την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και επιλογές-έκπληξη από μια πολύχρωμη παλέτα με soul διάθεση σε ενδιαφέρουσες μείξεις, όπου το καυτό funk συναντά τη δική της ethnotronica. 

Η επανεκκίνηση του City Garden Festival 2022 έρχεται στα τέλη του Αυγούστου με τη συναυλία του Κώστα Χατζή (29/8) και απογειώνεται τον Σεπτέμβριο με Πυξ Λαξ, Κώστα Μακεδόνα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Emma Shapplin, Μελίνα Ασλανίδου και Goran Bregovic, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.