Το πρόγραμμα της έκτης μέρας του Release Athens 2022

London Grammar, LP και Hooverphonic σε μια συναυλία που περιμέναμε καιρό.

Το πρόγραμμα της έκτης μέρας του Release Athens 2022

Η έκτη μέρα του φεστιβάλ είναι μια απ’τις πλέον πολυαναμενόμενες του φετινού καλοκαιριού, είναι η στιγμή που υποδεχόμαστε μερικά απ’τα πιο σημαντικά ονόματα της ποπ μουσικής τα τελευταία χρόνια. Headliners της βραδιάς, το κορυφαίο dream pop σχήμα των ημερών μας, οι London Grammar που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τώρα που βρίσκονται στην κορυφαία στιγμή της καριέρας τους. Μαζί τους, η LP που επιστρέφει στην πόλη που εκτόξευσε την πορεία της μετά το θρίαμβο του "Lost on You” και οι αγαπημένοι μας Hooverphonic, με την Geike Arnaert να επιστρέφει στο γκρουπ.  Την ημέρα συμπληρώνουν ιδανικά, ο D3lta και οι Daphne and the Fuzz.

Πρόγραμμα

Πόρτες | 5 μ.μ.
Daphne & The Fuzz | 5.30 μ.μ.
D3lta | 6.15 μ.μ.
Hooverphonic | 7.15 μ.μ.
LP | 9 μ.μ.
London Grammar | 11 μ.μ.


Η προπώληση συνεχίζεται προς € 45 ,ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει € 50.
 


 

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2022: London Grammar

  • Rock-pop-folk

Η επιτυχημένη indie/dream pop μπάντα θα πραγματοποιήσει την παρθενική της εμφάνιση στη χώρα μας. Μαζί τους, η LP και οι Hooverphonic.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

35 διεθνείς δίσκοι για το 2025

Το απόσταγμα μιας χρονιάς με πληθώρα υπερβολών, κατά την οποία δεν μείναμε δα και συγκλονισμένοι, όμως πλουτίσαμε σε ωραία μουσική. Mε το γνώριμο σασπένς της αντίστροφης μέτρησης, αλλά δίχως κενολογίες περί "καλύτερων" ή "σπουδαιότερων".

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
26/12/2025

Αληθινή μουσική μαγεία στο Christmas Theater με το "Harry's Magic Symphony"

Ένα οπτικοακουστικό σόου, τo Harry's Magic Symphony, στο Christmas Theater, μας μεταφέρει στο σύμπαν του Harry Potter.

Eject Festival 2026: Back to back διήμερο με Florence + The Machine και The Cure

Τα μεγάλα ονόματα δίνουν συναυλιακό ραντεβού με το ελληνικό κοινό και μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου σε προνομιακή τιμή.

Το ιστορικό Κουαρτέτο Μποροντίν επιστρέφει στο Μέγαρο

Ένα από τα ιστορικά σύνολα της μουσικής δωματίου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρουσιάσει τρία κουαρτέτα του Σοστακόβιτς.

Εικόνες της Ρώμης ζωντανεύουν μέσα από την μουσική του Νίνο Ρότα και Οττορίνο Ρεσπίγκι

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών γιορτάζει τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Οττορίνο Ρεσπίγκι στο Μέγαρο Μουσικής.

H Αλεξάνδρα Γκράβας διασκεύασε το τραγούδι του George Michael "You have been Loved"

H διεθνής ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Γκράβας διασκεύασε το τραγούδι του George Michael "You have been Loved" εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του.