Το πρόγραμμα της έκτης μέρας του Release Athens 2022

London Grammar, LP και Hooverphonic σε μια συναυλία που περιμέναμε καιρό.

Το πρόγραμμα της έκτης μέρας του Release Athens 2022

Η έκτη μέρα του φεστιβάλ είναι μια απ’τις πλέον πολυαναμενόμενες του φετινού καλοκαιριού, είναι η στιγμή που υποδεχόμαστε μερικά απ’τα πιο σημαντικά ονόματα της ποπ μουσικής τα τελευταία χρόνια. Headliners της βραδιάς, το κορυφαίο dream pop σχήμα των ημερών μας, οι London Grammar που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τώρα που βρίσκονται στην κορυφαία στιγμή της καριέρας τους. Μαζί τους, η LP που επιστρέφει στην πόλη που εκτόξευσε την πορεία της μετά το θρίαμβο του "Lost on You” και οι αγαπημένοι μας Hooverphonic, με την Geike Arnaert να επιστρέφει στο γκρουπ.  Την ημέρα συμπληρώνουν ιδανικά, ο D3lta και οι Daphne and the Fuzz.

Πρόγραμμα

Πόρτες | 5 μ.μ.
Daphne & The Fuzz | 5.30 μ.μ.
D3lta | 6.15 μ.μ.
Hooverphonic | 7.15 μ.μ.
LP | 9 μ.μ.
London Grammar | 11 μ.μ.


Η προπώληση συνεχίζεται προς € 45 ,ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει € 50.
 


 

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2022: London Grammar

  • Rock-pop-folk

Η επιτυχημένη indie/dream pop μπάντα θα πραγματοποιήσει την παρθενική της εμφάνιση στη χώρα μας. Μαζί τους, η LP και οι Hooverphonic.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Black Country, New Road έρχονται (ευτυχώς) ξανά στην Αθήνα

Οι Άγγλοι εκπρόσωποι της indie σκηνής σε ένα ακόμα live στη χώρα μας με τρία ξεχωριστά άλμπουμ στις αποσκευές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2026

Samba με τους Quilombo στο Μέγαρο Μουσικής, σε μια βραδιά χωρίς καθίσματα

Πάνω από 50 μουσικοί και χορευτές μετατρέπουν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου την αίθουσα σε ζωντανή πίστα χορού υπό τους αφροβραζιλιάνικους ήχους των κρουστών.

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας και Καζούλης επιστρέφουν στο Κύτταρο για δύο βραδιές

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ροκάρουν σε ένα σουρεάλ αποκριάτικο party και στις 6 του Μάρτη, υποδέχονται την άνοιξη τραγουδώντας και χορεύοντας.

Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα και Βόσσου σε μια αποκριάτικη συναυλία γεμάτη κέφι και χορό

Το περιβόητο "80s & 90s Party", το πιο feelgood live happening, επιστρέφει στο Κύτταρο για ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ.

Ο Χρήστος Χατζής βλέπει τη μουσική ως νοητική γλώσσα

Στη διάλεξή του ο έλληνας συνθέτης θα μιλήσει στο Μέγαρο Μουσικής για τη μουσική του αντίληψη που γεφυρώνει την κλασική και την τζαζ μουσική.

Οι Dream Syndicate καταφθάνουν για μια μοναδική συναυλία στο Gagarin 205

Με τον Steve Wynn, έρχονται στην Αθήνα την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026.

"Πεπρωμένον φυγείν": Μια μουσική παράσταση για τις ομηρικές ηρωίδες στις ιταλικές καντάτες του 17ου αιώνα

Μια παράσταση που εμβαθύνει στις ιστορίες της Ελένης, της Ανδρομάχης και της Κασσάνδρας έρχεται στο Θέατρο Ολύμπια.