Μουσική Πρωτομαγιά στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από δεξιοτέχνες του είδους.

Πάρκο Τρίτση

Την Κυριακή της Πρωτομαγιάς, η Περιφέρεια Αττικής καλεί όλους τους πολίτες στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης όπου από τις 11 το πρωί θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από δεξιοτέχνες του είδους.

Οι καλλιτέχνες Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής, Μιχάλης Κονιτόπουλος και Φάνης Φωτόπουλος θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια από το 1980 μέχρι και σήμερα, αλλά και αγαπημένα δημοτικά. Μαζί τους οι Πάνος Μπλέτζας και Μαρία Πεΐδη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: "Καλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στο πάρκο της καρδιάς μας, το ανανεωμένο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Τιμούμε αυτή την εμβληματική μέρα και παράλληλα υποδεχόμαστε τον Μάη με καλή διάθεση, κέφι και τραγούδι".

Με αφορμή τη συμβολική αυτή μέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας δήλωσε: "Για την Περιφέρεια Αττικής, ο Πολιτισμός συνάδει με την ψυχαγωγία, αφού ψυχαγωγία σημαίνει αγωγή της ψυχής. Γι΄ αυτό το λόγο και στις εμβληματικές ημέρες, όπως η Πρωτομαγιά, θέλουμε να συνυπάρχει το αγωνιστικό πνεύμα με την ψυχική άνωση και τη χαρά της ζωής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μεσογειακή παράδοση και ήχοι της Κάτω Ιταλίας ζωντανεύουν σε μια βραδιά με τους Encardia

Το ελληνικό συγκρότημα αντλεί έμπνευση από την παράδοση των ελληνόφωνων περιοχών της Νότιας Ιταλίας, παρουσιάζοντας μια παράσταση με τη συμμετοχή του κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/01/2026

Η Μελίνα Κανά υπενθυμίζει πως η μουσική που γεννιέται από αλήθεια δεν παλιώνει

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ξεδιπλώσει σε δύο βραδιές στον Σταυρό του Νότου Plus ένα πρόγραμμα παλιών και νέων επιτυχιών της.

Δύο ξεχωριστές μορφές της σύγχρονης ambient και drone μουσικής συναντιούνται στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των St Paul’s Sessions 8, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, καλώντας το κοινό σε μια απόλυτα εστιασμένη εμπειρία ακρόασης.

Η Μιράντα Βερούλη μας παρασύρει στον ρυθμό του Καρναβαλιού

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η ερμηνεύτρια υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι με βραζιλιάνικους ρυθμούς, γεμάτο ενέργεια και ακαταμάχητα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Παράταση παραστάσεων για το "Nina Simone – 4 οκτάβες Ελευθερίας"

Mέσα από τις ερμηνείες των Idra Kayne και η Σάσα Παπαλάμπρου, θα ξαναθυμηθούμε την συναρπαστική της ιστορία της εμβληματικής καλλιτέχνιδας που αφιέρωσε τηv ύπαρξή της στη μουσική, στη δικαιοσύνη και στην αγάπη για την ίδια τη ζωή.

Οι Lazytrains στο Half Note Jazz Club

Tην Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, σε μια pre-release βραδιά του νέου τους άλμπουμ "Evil Business" με blues jazz και funk διάθεση.

Ένας οφειλόμενος φόρος τιμής στον Πιερ Μπουλέζ

Αιρετικός, απαιτητικός και συχνά προκλητικός, ο Μπουλέζ μεταμόρφωσε το μουσικό τοπίο του 20ού αιώνα με τις ιδέες και το έργο του.