Το νέο line-up του "Primer Music Festival" στην Πλατεία Νερού

Μια σειρά γνωστών ονομάτων πλαισιώνει τους superstars της dance σκηνής DJ Tiesto και Tyga στο φετινό μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας.

O Tiësto έρχεται για τη μεγαλύτερη dance ημέρα του ερχόμενου καλοκαιριού

Ο Νο1 DJ και παραγωγός του κόσμου Tiesto και ο urban superstar Tyga είναι οι headliners του διήμερου φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο που θα διαμορφωθεί ειδικά ώστε να προσφέρει την κορυφαία φεστιβαλική εμπειρία.

Ο Tiesto "ηγείται” της dance ημέρας του φεστιβάλ (Σάββατο 9 Ιουλίου). Ο τιτάνας της ηλεκτρονικής μουσικής με την ασύλληπτα επιτυχημένη πορεία από το 2000 ως σήμερα (η οποία τον έφερε μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας), θα παρουσιάσει το state of the art show του στην τεράστια οθόνη της σκηνής του φετινού Primer Music Festival. Στο line-up της ημέρας θα βρεθούν επίσης ο Jan Blomqvist (δημιουργός της "συναυλιακής techno”), ο Sonny Fodera (από τους πλέον ανερχόμενους house producers/DJs) και άλλα εξαιρετικά όνοματα που θα ανακοινωθούν.

Ο Tyga θα είναι ο καλλιτέχνης που θα "κλείσει” την urban ημέρα του Primer Music Festival (Παρασκευή 8 Ιουλίου), παρουσιάζοντας όλες τις επιτυχίες από την πολυ-πλατινένια καριέρα του ("Taste”, "Juicy”, "Ayo”, "Ayy Macarena”, "Loco Contigo”, κλπ). Την ίδια ημέρα ο Sin Boy και η Rina θα δώσουν τη μοναδική συναυλία τους για ολόκληρο το 2022 στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά acts.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, Media Markt και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva. (Πρώτη μέρα: 28€, Πρώτη μέρα VIP: 80€, Δεύτερη μέρα: 40€, Δεύτερη μέρα VIP: 110€, Διήμερο εισιτήριο: 48€)

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.