Η Beth Hart ξανά στο Θέατρο Βράχων

Τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην Ελλάδα, η εκρηκτική blues rock φωνή της Beth Hart θα ακουστεί ξανά σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων.

Beth Hart

Το καλοκαίρι του 2022 προβλέπεται καυτό, με την απόλυτη rock star να επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 4 Ιουνίου, δίνοντας μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων (9 μ.μ) για την οποία τα early bird εισιτήρια εξαντλήθηκαν νωρίς.

Με το νέο της album "A Tribute to Led Zeppelin”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου, στις αποσκευές της, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή και τη δυναμική σκηνική παρουσία ξεκινάει την άνοιξη το "Thankful Tour” από την Αμερική και στο πέρασμά της από την Ευρώπη προσγειώνεται για μια και μοναδική βραδιά στην Αθήνα.

Διαδοχικές sold out συναυλίες σε Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Ευρώπη, υποψηφιότητες grammy, 17 επιτυχημένα άλμπουμ και φυσικά συνεργασίες με τεράστια μουσικά ονόματα συνθέτουν τη δυναμική πορεία της Beth Hart στον χώρο της blues και της rock μουσικής. Γνωστή για τον δυναμισμό και το πάθος της, για περισσότερο από δύο δεκαετίες δίνει την ψυχή της πάνω στη σκηνή και μαγεύει με τις δυνατότητες της φωνής της και την αστείρευτη ενέργειά της, δημιουργώντας κάθε φορά μια ανεπανάληπτη συναυλιακή εμπειρία. Μετά από την υποχρεωτική συναυλιακή αποχή, διανύει μία από τις πιο δυναμικές περιόδους της καριέρας της, ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, καθηλώνοντας το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Δηλώνει ευγνώμων (thankful) και είναι έτοιμη να μας rockάρει όπως παλιά.

Την συναυλία θα ανοίξει η soul ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Σιετή από τη Θεσσαλονίκη, frontwoman των Souled Out, με ένα blues, soul και funk πρόγραμμα που περιλαμβάνει original συνθέσεις της μπάντας, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Μαζί της θα είναι ο Τάσος Κορκόβελος στα πλήκτρα και ο Πάρης Παπαδόπουλος στην κιθάρα.

Εισιτήρια προπωλούνται στο ticketservices.gr (32€), Ταμείο: 37€

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".