Οδηγός Μουσικής

Η Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει με "Το Μαγικό κουτί, μέρος δεύτερο" για δύο τελευταίες παραστάσεις

Η ερμηνεύτρια παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της αγαπημένης παράστασης σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αθήνα.

Τάνια Τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της παράστασης "Το Μαγικό κουτί", 26 χρόνια μετά την πρώτη της πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Μετά το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Πάτρα αλλά και τα δύο live στο θέατρο Ακροπόλ, λόγω μεγάλης ζήτησης η αγαπημένη ερμηνεύτρια συνεχίζει με δύο ακόμα εμφανίσεις στο θέατρο της οδού Ιπποκράτους, την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Το "Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο" είναι "ο τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση". Μαζί με τους μουσικούς που τη συνοδεύουν, τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, τον Κώστα Νικολόπουλο στις κιθάρες και τον Νίκο Παπαϊωάννου στο μπάσο και το τσέλο, με όχημα την αγάπη τους για την μουσική μεταναστεύουν σε ένα σύμπαν ποίησης, ομορφιάς και ελευθερίας. Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις στην Αθήνα έχει ξεκινήσει (€ 30-12).

Συντελεστές

Ιδέα, επιμέλεια προγράμματος, ερμηνεία: Τάνια Τσανακλίδου
Πιάνο: Σπύρος Μάνεσης
Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος
Τσέλο/Μπάσο: Νίκος Παπαϊωάννου
Ηχοληψία: Παναγιώτης Πετρονικολός
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Τεχνική διεύθυνση: Δημήτρης Κοντωνής
Artwork: Πέτρος Παράσχης
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Ενδυματολόγος: Γιώργος Σεγρεδάκης 
Διεύθυνση επικοινωνίας: Aντώνης Κοκολάκης

Παραγωγή: Aργύρης Ναστόπουλος - Γιάννης Περίδης για την Celestial Arts & Entertainment Productions
 

Περισσότερες πληροφορίες

Τάνια Τσανακλίδου

  • Ελληνική

Παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της παράστασης «Το Μαγικό κουτί», 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τους μουσικούς Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, Κώστα Νικολόπουλο στις κιθάρες και Νίκο Παπαϊωάννου στο μπάσο και το τσέλο μεταναστεύουν σε ένα σύμπαν ποίησης, ομορφιάς και ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Μουσική

Δεύτερη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, προστέθηκε και δεύτερη ημέρα στην ατζέντα του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

20/05/2022

Στο Generations Family Festival η ψυχαγωγία είναι "οικογενειακή υπόθεση"

Μιλήσαμε με την κ. Γαβριέλλα Τριανταφύλλη, Διευθύντρια Προγραμματισμού και Παραγωγής, για τις εκπλήξεις που επιφυλλάσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου στο ΚΠΙΣΝ.

H Αλεξάνδρα Σιετή των Souled Out ανοίγει τη συναυλία της Beth Hart

Η funk 'n soul μπάντα από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ "Sunny Side Up".

Parov Stelar: "Είμαι πολύ περίεργος: είστε ακόμη σε party mode στην Ελλάδα;"

O Marcus Fuereder, a.k.a. Parov Stelar, a.k.a. ο βασιλιάς του Electro Swing, μιλάει στο "α" για την "οικογενειακή σχέση" που μοιράζεται με το ελληνικό κοινό, την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Release Athens και την πρόσφατη δισκογραφική κυκλοφορία του.

Santa Salut: Φωτιά και Ανάσταση στο "Anodos Live Stage"

Παρά τα ζητήματα ήχου η ανερχόμενη Ισπανίδα αποδείχθηκε χαρισματική, οδηγώντας σε έκσταση το νεανικό πλήθος που αποθέωσε την πρώτη της συναυλία στην Αθήνα.

Η ελληνική κλασική μουσική στο προσκήνιο: αναβίωση "Ανδρονίκης" του Γκρεκ – επιτυχημένη συναυλία Μάντζαρου και μια πολύτιμη έκδοση!

Τα μουσικά γεγονότα που καλύπτει το σημερινό σημείωμα ανάγονται μεν στους πρώτους μήνες του χρόνου αλλά προσδίδουν τεράστια σημασία για την ελληνική κλασική μουσική.

Η Ορχήστρα του Academica Αθηνών φέρνει την "Κλασική μουσική κοντά σου"

Ο δεύτερος κύκλος συναυλιών με ελεύθερη είσοδο ταξιδεύει σε όλη την Αττική.