Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία δυνατά events έρχονται τον Μάρτιο από το Plisskën

Δείτε τα ονόματα που υπόσχονται από ρετρο-φουτουριστικά Dj sets και ambient οπτικοακουστικά shows σε απογεύματα σκληρής techno στο Fuzz Club και το Ωδείο Αθηνών.

EDEN SUNDAYS ARE BACK

Rival Consoles live A/V + LLYR

Rival Consoles

Ο Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Rival Consoles, έρχεται στην Αθήνα με ένα δυναμικό οπτικοακουστικό show την Παρασκευή 18 Μαρτίου (9 μ.μ), στο Fuzz Club. Χαρισματικός παραγωγός, ατμοσφαιρικός μουσικός και ευρηματικός συνθέτης, ο Rival Consoles ή αλλιώς Ryan Lee West, έχει κατορθώσει να αποτελεί κεντρική φιγούρα στο χώρο της ηλεκτρονικής και ambient μουσικής με τις καινοτόμες συνθέσεις του. Με ένα δικό του μοναδικό στυλ και έναν ηχητικό δυναμισμό που συνεχώς εκπλήσσει συνδυάζει, με μεγάλη επιτυχία, τους κλασικούς ήχους με ηλεκτρονικές και ταυτόχρονα ήρεμες μελωδίες οδηγώντας τη μουσική σε νέα μονοπάτια.

Eden Sundays are back!

Todd Terje

Ο Σκανδιναβός γκουρού της nu-disco, Todd Terje, θα εμφανιστεί στο Fuzz Club με ένα 
ρετρο-φουτουριστικό Dj set που θα αναδείξει το μεγαλείο του, τη δημιουργική του 
ιδιοφυΐα  και τον καινοτόμο ήχο του την Κυριακή 6 Μαρτίου. Έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς / καλλιτέχνες αλλά και σε ένα ασύλληπτα δημιουργικό πνεύμα το οποίο συνδυάζει αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική φουτουριστική disco με αναφορές από house, jazz, funk, latin και pop. Έχει "σκαρφαλώσει" στο #23 των βρετανικών charts αλλά και στη λίστα του Pitchfork με τους 100 καλύτερους δίσκους, ενώ η παρουσία του έγινε αισθητή και στην Αμερική όπου έφτασε στο #120 του Billboard. Έχει βρεθεί σε πολυάριθμες λίστες του μουσικού διεθνή τύπου, με αποκορύφωμα αυτή του Rolling Stone, που τον κατέταξε στο #17 του "The 25 DJs That Rule the Earth".

VTSS

Η Πολωνή DJ και live performer VTSS, βασική φιγούρα της underground πολωνικής club σκηνής, θα βρεθεί στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 27 Μαρτίου  μαζί με τον Ισλανδό μουσικό παραγωγό BJARKI + guests για ένα απόγευμα σκληρής techno. Η VTSS έχει καθιερωθεί, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στα πιο ασυμβίβαστα και ορατά νέα ταλέντα της techno. Τα DJ σετ της VTSS αναμειγνύουν πολλά είδη με αμείλικτη ταχύτητα και δύναμη. Παντρεύοντας industrial techno με EBM, sped-up trance, acid και hardcore έχει εντυπωσιάσει το κοινό, σε όλο τον κόσμο, με τα υψηλής ενέργειας, δυναμικά και εκφραστικά σετ της. Έχει προκριθεί ως resident στο ήδη εμβληματικό rave Possession του Παρισιού, ενώ έχει να επιδείξει μια σειρά από EPs σε labels όπως η Repitch Recordings, η Haven, η Intrepid Skin του SPFDJ και η bbbbbb records του Bjarki.

Bjarki

Η μουσική του είναι γεμάτη ενέργεια και κυμαίνεται από ambient μέχρι IDM ήχους. Μετά από αρκετές εμφανίσεις σε συλλογές, η πρώτη κυκλοφορία του Bjarki ήταν το 2015 με το "Arthur And The Intergalactic Whales", το οποίο περιλάμβανε το απλό αλλά αποτελεσματικό "I Wanna Go Bang", από τα μεγαλύτερα club hits της χρονιάς. Χαμηλού προφίλ, αλλά πολύ δραστήριος, ο Bjarki και ο παιδικός του φίλος Einar Thorbjornsson, δημιούργησαν το 2017 την bbbbbb Records, για να παρουσιάσουν την ισλανδική χορευτική μουσική στο διεθνές κοινό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.

Ο Εισβολέας γιορτάζει 25 χρόνια πορείας

Έρχεται με full band σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.