Οι Pink Turns Blue στη Death Disco

Gothic rock συγκινήσεις από τους master του είδους.

pink turns blue

Οι Pink Turns Blue σχηματίστηκαν στην Κολωνία το 1985 και κυκλοφόρησαν 6 στούντιο άλμπουμς την περίοδο 1987 - 1994, με το πρώτο τους "If Two Worlds Kiss" να παραμένει κλασσικό για την post punk/new wave σκηνή, αφού περιέχει μερικά από τα πιο πολυπαιγμένα underground hits, βλ. "Michelle”, "Walking on Both Sides”, "Your Master Is Calling”, "The First”, "I Coldly Stare Out”, "Touch the Skies”, "Catholic Sunday”, "Missing You”, "If Two Worlds Kiss”, "Moon” και "Seven Years”. 

Η μπαντα διαλύθηκε το 1994 και το 2003 επανενώθηκε με αφορμή ορισμένες εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Η επιτυχία που ακολούθησε την πρώτη αυτή επανένωση συνεχίστηκε με την κυκλοφορία ενός Best Of album, "Re-Union". Πέρσι κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο "TAINTED", το οποίο γιόρτασαν περιοδεύοντας στην Αμερική και την Ευρώπη. Tο Σάββατο 28 Μαΐου επιστρέφουν στο πιο ζωντανό "σκοτεινό" σημείο της πόλης. 

Αναμένεται να ανακοινωθούν στη συνέχεια λεπτομέρειες για την προπώληση της συναυλίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".

Οι super rockers Fleshtones στο "Αn club"

Opening act από τους The Acid Visions.