Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται στον Σταυρό του Νότου Club

Για δύο μόνο παραστάσεις.

Γιώργος Στρατάκης Νίκος Στρατάκης

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνι α , βρίσκονται στη σκηνή και καταθέτουν τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις. Έχοντας ένα ένστικτο που πηγάζει από μέσα τους χωρίς ενδοιασμούς, γνωρίζουν ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.  Τα δύο αδέλφια μεταφέρουν την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους στην κεντρική σκηνή στο Σταυρό του Νότου τα δύο τελευταία Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 10:30μ.μ..

Οι δύο καλλιτέχνες σε κάθε τους εμφάνιση δημιουργούν ένα νέο θέμα, με την κάθε παράσταση να είναι διαφορετική από την άλλη. Επιπλέον, συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος. 

Επί σκηνής, τους συνοδεύουν οι: Αλέκος Χατζάκης στο κο ντραμπάσο, Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά, Δημήτρης Ζωγραφάκης στην κιθάρα, Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά.

Info: Σταυρός του Νότου Club |  Σάββατα 19 & 26 Φεβρουαρίου | Στις 10:30μ.μ. | Περισσότερες πληροφορίες εδώ.   

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ταξίδι στη Λατινική Αμερική" με τον Yoel Soto και την Κλαίτη Σωτηριάδου

Η σειρά συναυλιών του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή "Jazz στο Μουσείο" συνεχίζει το αφιέρωμα "Ποίηση και Jazz".

07/02/2023

Ένα μουσικό αναλόγιο για τη ζωή και το έργο της Frida Kahlo

Η ευρηματική ερμηνεία της ηθοποιού Ματθίλδης Μαγγίρα αναδεικνύει την ιστορία της Κάλο μέσα από τη σωματική της ιδιορρυθμία, ενώ, η μεσόφωνος Μαρισία Παπαλεξίου και ο πιανίστας Διονύσης Μαλλούχος πλαισιώνουν μουσικά αυτό το ταξίδι της εικαστικού.

"Σμύρνη-Αθήνα, ένα τραγούδι δρόμος": Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική της Σμύρνης

Τη μουσική συνάντηση διοργανώνουν το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και η Ένωσις Σμυρναίων.

"Μπλε και Ασημί": Εντυπώσεις από την πολυπρόσωπη συναυλία της Σοφίας Καμαγιάννη στο Μέγαρο Μουσικής

Μια πιανιστική performance με απαιτήσεις, που χειροκροτήθηκε θερμά από την κατάμεστη Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής".

Αναβάλλεται η συναυλία του Μίνου Μάτσα στο Gazarte

Η συναυλία μεταφέρεται για την επομένη εβδομάδα λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών.

Απολαυστικός, very british "Φάλσταφ" στη Λυρική!

Θαυμάσιες εντυπώσεις άφησε η νέα, πνευματώδης και εξόχως ψυχαγωγική παραγωγή του "Φάλσταφ" του Βέρντι, που παρουσιάζει μέχρι τις 10/2 η Εθνική Λυρική Σκηνή στην "Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος" στο ΚΠΙΣΝ.

"Ο Θησαυρός του Παναγιώτη Τούντα": Συνεχίζεται το αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Το δεύτερο μέρος της σειράς συναυλιών του Ελληνικού Σχεδίου αφιερωμένες στο ρεμπέτικο παρουσιάζει άγνωστα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του μεγάλου Σμυρνιού συνθέτη σε πρώτη εκτέλεση.