O Yungblud για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το εκρηκτικό νέο αστέρι της Βρετανικής μουσικής έρχεται στο Eject Festival 2022.

Yungblud shutterstock

Όλοι οι "Loners”, όλα τα "Psychotic Kids” ετοιμαστείτε· ο Yungblud θα ανέβει στη σκηνή του Eject Festival 2022 στις 29 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Ο πολυσχιδής performer θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην χώρα μας, μαζί με τους Muse και τους Nothing But Thieves, σε ένα ονειρεμένο line-up που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το "νησί” στον σύγχρονο rock ήχο.

O Dave Grohl (των Foo Fighters) τον ανακύρηξε "το μέλλον του rock’n’roll” και η Evening Standard "το poster boy της Gen Z”. Προκληκτικός, αναπολογητικός και πάνω από όλα ταλαντούχος, είναι ένας καλλιτέχνης που διαρκώς πειραματίζεται και σπάει τα όρια, τόσο στη μουσική όσο και στην στάση του στη ζωή. Mε μια "μεγάλη” φωνή που του επιτρέπει να κινείται ανάμεσα σε πολλά είδη ερμηνείας (από το pop-punk στο rock και το hiphop) και με μια εικόνα που μόνο ένας πραγματικός σταρ μπορεί να υποστηρίξει.

Κάτι που ηδη αποτυπώνεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια views και streams των τραγουδιών του, στον "στρατό” από fans που τον λατρεύουν (το περίφημο fan club του, το "Black Hearts club”), στις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα (όπως ο Machine Gun Kelly, η Halsey, ο KSI, κλπ) και την μεγάλη επιτυχία του στα charts.

Μόλις 24 ετών και έχει ήδη ανεβεί στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts με το άλμπουμ του "Weird!” (το 2020), ενώ στην Αμερική έχει ήδη ένα πλατινένιο single ("I Think I’m OKAY” με τον Machine Gun Kelly) και δύο χρυσά (το solo του "Parents” και το "11 Minutes” με την Halsey και τον Travis Barker). Επίσης, μόλις κέρδισε το 2ο βραβείο του στα MTV Europe Awards (Best Alternative 2021, Best Push 2020), ενώ έχει και ένα βραβειο ΝΜΕ (Best Music Video 2019) και το βραβείο Gamechanger του περιοδικού Attitude.

Σπεύσατε, λοιπόν, γιατί η προπώληση εισιτηρίων έχει περάσει ήδη στη δεύτερη φάση (€ 175-58).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

15/04/2024

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".

Οι super rockers Fleshtones στο "Αn club"

Opening act από τους The Acid Visions.

Ελένη Πέτα: "Είχα την ανάγκη να πάω κόντρα στη φασαριόζικη εποχή μας"

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια διατηρεί την πίστη της στις δυνατές μελωδικές γραμμές, αλλά δεν νιώθει ασφάλεια στη ρουτίνα. Επιθυμώντας, λοιπόν, να προτείνει κάτι διαφορετικό, στήνει την παράσταση "Metamorphosis" με τους Γιώργο Λιμάκη & Κωνσταντίνο Μητρόπουλο (/4, στο Μέγαρο Μουσικής), που λειτούργησε ως αφορμή για μια εκτενέστερη κουβέντα.

Άγγελε Πεντάρη, υπάρχει το πεπρωμένο;

Ο νεαρός ντράμερ που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και κατάφερε να ξεπεράσει τους περιορισμούς της αναπηρίας του μάς παρακινεί να "πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας".

Η μουσική των "Game of Thrones", "The Lord Of the Rings", "The Hobbit" στον Λυκαβηττό

Μια μαγική βραδιά με προβολές, ειδικά εφέ και εντυπωσιακούς φωτισμούς, βασισμένη στην μουσική των τόσο αγαπημένων παραγωγών της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.