Κάνουμε Πρωτοχρονιά με τους Naxatras στο νέο κύκλο STAGES A/LIVE της Στέγης  Ωνάση

Η σειρά συναυλιών για την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής γιορτάζει την πρώτη μέρα του χρόνου με ένα εκρηκτικό live στο Onassis Channel.

Naxatras


Την Πρωτοχρονιά το STAGES A/LIVE στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση τον νέο κύκλο κινηματογραφημένων live performances συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, STAGES A/LIVE. Αν και οι μουσικές σκηνές λειτουργούν ξανά, το ψηφιακό πρότζεκτ του Ιδρύματος Ωνάση υπόσχεται νέες περιπέτειες, παρουσιάζοντας καλλιτέχνες που αγαπάμε σε απρόσμενα μέρη, σε επιμέλεια και σκηνοθεσία Χρήστου Σαρρή.


 
Πρώτη μπάντα για φέτος οι Naxatras, το psychedelic rock σχήμα από τη Θεσσαλονίκη που δε διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental μουσική. Οι Naxatras ανεβαίνουν στη σκηνή του πολιτιστικού χώρου "Ακόντισμα" στην Καβάλα, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ., και υποδέχονται το νέο έτος με ένα ψυχεδελικό video show.

Η μπάντα συγκέντρωσε από πολύ νωρίς τα βλέμματα των fans της εγχώριας heavy και psych σκηνής. Όλα όσα συνθέτουν τη μαγιά του ήχου των Naxatras, τους έκαναν να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο αξιόλογους εκπροσώπους του εγχώριου psych rock.

Αποτέλεσαν αμέσως μια ανερχόμενη δύναμη, γεγονός που αποδεικνύουν τόσο με τη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα και την εξαιρετική συνέπειά τους (πέντε επίσημες κυκλοφορίες μέσα σε τρία χρόνια), όσο και με τις απίστευτα δεμένες ζωντανές εμφανίσεις τους, που προσελκύουν χιλιάδες κόσμου στις σκηνές των πιο σημαντικών και ποιοτικών ευρωπαϊκών venues, αλλά και με συμμετοχές σε φεστιβάλ-ορόσημα του ήχου όπως τα Desertfest (Γερμανία και Αγγλία), Ozora Festival (Ουγγαρία), Lake on Fire (Αυστρία) και Duna Jam (Σαρδηνία, Ιταλία). 

     
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Κανείς δεν ξέρει την ιρλανδική folk όπως οι Lankum

Μιλήσαμε με την κορυφαία στο είδος της μπάντα η οποία πέρασε από τη Villa Amalias προτού κατακτήσει τις σκηνές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η Margaret Barry είναι η φωνή της Ιρλανδίας

Ανατρέχουμε στη ζωή και το έργο μιας σπουδαίας ερμηνεύτριας η οποία ενσάρκωσε τη μουσική παράδοση του "πράσινου" νησιού.

Οι Μ83, Dub Inc και Groundation "ανοίγουν" τη δεύτερη μέρα του Release Athens X SNF Nostos

Οι Röyksopp και Tash Sultana θα είναι οι headliners των δύο stages.

Update | H trip hop κολεκτίβα των Chinese Man στο "Arch"

Θα ακολουθήσει after party με τον Kill Emil στα decks.

Η ενθουσιώδης άνθιση της νέας ιρλανδικής folk

Στο "Σμαραγδένιο Νησί" γράφεται σπουδαία μουσική που αφήνει ήδη ένα ηχηρό αποτύπωμα πατώντας γερά στις παραδόσεις του παρελθόντος.

Η Nubya Garcia και οι S.W.I.M. στο WOW - Women of the World Festival

Δείτε το μουσικό μέρος, "WOW Sounds" του πρώτου φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα, στο ΚΠΙΣΝ.