Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα της λυρικής τέχνης

Η Ομάδα Δικτύωσης των Support Art Workers, φιλοξενεί την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 22.00 την ομάδα PhonoQuest στις «Βραδινές Βόλτες» (“Night Strolls”).

Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα της λυρικής τέχνης

Η Ομάδα Δικτύωσης των Support Art Workers (SAW NEXUS), στο πλαίσιο της σειράς διαδικτυακών συνομιλιών με συλλογικότητες, κοινότητες εργαζομένων στις τέχνες και τον πολιτισμό, και πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας, φιλοξενεί στις «Βραδινές Βόλτες» (“Night Strolls”), την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 22.00 την ομάδα PhonoQuest. Πρόκειται για νεοσύστατη ομάδα που αποτελείται από διεθνώς διακεκριμένους καλλιτέχνες στον τομέα της φωνητικής τέχνης και εκπαίδευσης και στοχεύει στη δημιουργία ενός δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και τέχνης, την ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και τη μέριμνα των κοινωνικών προβλημάτων του κλάδου των λυρικών τραγουδιστών και γενικότερα των καλλιτεχνών.

Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα της λυρικής τέχνης - εικόνα 1

Προσκεκλημένοι είναι οι Μίλτος Λογιάδης, Μυρτώ Παπαθανασίου, Χριστίνα Πουλίτση, Χριστόφορος Σταμπόγλης, Δημήτρης Τηλιακός και Ειρήνη Τσιρακίδου, καλλιτέχνες με μακροχρόνια παρουσία στον χώρο της φωνητικής τέχνης, διεθνή καλλιτεχνική εμπειρία και πολυετές εκπαιδευτικό έργο. Στη «Βραδινή Βόλτα» θα μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, θα ανατρέψουν τα κοινωνικά στερεότυπα που ακολουθούν συχνά τον χώρο της όπερας, και θα αναζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης.

Την Πέμπτη 13 Μαΐου, μέσα από τη σελίδα facebook των Support Art Workers, θα ακουστεί η φωνή των καλλιτεχνών που εμπνέει και λυτρώνει το κοινό της όπερας και του λυρικού τραγουδιού.

Facebook page: Support ART Workers

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

24/04/2024

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.