Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα της λυρικής τέχνης

Η Ομάδα Δικτύωσης των Support Art Workers, φιλοξενεί την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 22.00 την ομάδα PhonoQuest στις «Βραδινές Βόλτες» (“Night Strolls”).

Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα της λυρικής τέχνης

Η Ομάδα Δικτύωσης των Support Art Workers (SAW NEXUS), στο πλαίσιο της σειράς διαδικτυακών συνομιλιών με συλλογικότητες, κοινότητες εργαζομένων στις τέχνες και τον πολιτισμό, και πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας, φιλοξενεί στις «Βραδινές Βόλτες» (“Night Strolls”), την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 22.00 την ομάδα PhonoQuest. Πρόκειται για νεοσύστατη ομάδα που αποτελείται από διεθνώς διακεκριμένους καλλιτέχνες στον τομέα της φωνητικής τέχνης και εκπαίδευσης και στοχεύει στη δημιουργία ενός δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και τέχνης, την ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και τη μέριμνα των κοινωνικών προβλημάτων του κλάδου των λυρικών τραγουδιστών και γενικότερα των καλλιτεχνών.

Διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα της λυρικής τέχνης - εικόνα 1

Προσκεκλημένοι είναι οι Μίλτος Λογιάδης, Μυρτώ Παπαθανασίου, Χριστίνα Πουλίτση, Χριστόφορος Σταμπόγλης, Δημήτρης Τηλιακός και Ειρήνη Τσιρακίδου, καλλιτέχνες με μακροχρόνια παρουσία στον χώρο της φωνητικής τέχνης, διεθνή καλλιτεχνική εμπειρία και πολυετές εκπαιδευτικό έργο. Στη «Βραδινή Βόλτα» θα μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, θα ανατρέψουν τα κοινωνικά στερεότυπα που ακολουθούν συχνά τον χώρο της όπερας, και θα αναζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης.

Την Πέμπτη 13 Μαΐου, μέσα από τη σελίδα facebook των Support Art Workers, θα ακουστεί η φωνή των καλλιτεχνών που εμπνέει και λυτρώνει το κοινό της όπερας και του λυρικού τραγουδιού.

Facebook page: Support ART Workers

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα ξεχωριστό audio-visual show

H συναυλία σηματοδοτεί τη νέα συνάντησή του με τον σκηνοθέτη και visual artist, Βασίλη Κεχαγιά, ο οποίος στη δεκαετία του ’90 δημιούργησε τα video clips των Ξύλινων Σπαθιών.

20/02/2024

"Color Science": To Δημήτρης Τσάκας "Sonic Horizons Trio" μαζί με τη Στέλλα Βαλάση και τον Κίμωνα Καρούτζο στο Μουσείο Γουλανδρή

Η συναυλιακή σειρά "Jazz στο Μουσείο" εμπνέεται από την περιοδική έκθεση "Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου".

Το Needless mobile party φέρνει τους Black Bones στο Ρομάντσο

Το club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Jacob Collier για πρώτη φορά στην Ελλάδα

"Ο πολύχρωμος Mozart της Gen Z", σύμφωνα με τους New York Times, έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, με αφορμή την κυκλοφορία του, "Djesse Vol. 4".

Το θέατρο Παλλάς υποδέχεται τον Κώστα Χατζή για μία μοναδική συναυλία

Μαζί του η Ελπίδα, ο Γιώργος Κατσαρός, η Χριστίνα Ράλλη και η ταλαντούχα Δανιέλα Χατζή.

Τριπλό ραντεβού στο "Jazzét" με τρία κορυφαία σχήματα της ελληνικής τζαζ, έθνικ και κλασικής μουσικής σκηνής

Το νέο συγκρότημα "Ίος", το B.Y.S Trio και το Michalis Brouzos trio ανεβαίνουν στη σκηνή του "Jazzét Music Hall".