Νέο ραντεβού με την Celine Dion

Η Celine Dion, μια από τις πραγματικές ποπ σούπερ σταρ του καιρού μας, θα έρθει τελικά στις 23 Ιουλίου 2021 στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της που διακόπηκε αναγκαστικά λόγω του COVID-19.

Νέο ραντεβού με την Celine Dion

Η Celine Dion, μια από τις πραγματικές ποπ σούπερ σταρ του καιρού μας, θα έρθει τελικά στις 23 Ιουλίου 2021 στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της που διακόπηκε αναγκαστικά λόγω του COVID-19.

Νέο ραντεβού με την Celine Dion - εικόνα 1

Κορυφαία από κάθε άποψη τραγουδίστρια της adult pop, η Celine Dion έχει διαγράψει λαμπρή πορεία από τη δεκαετία του '80 ως τις μέρες μας. Η Καναδή τραγουδίστρια ξεκίνησε από την εφηβεία της με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να κατακτά το διεθνές αγγλόφωνο και γαλλόφωνο κοινό της ποπ. Διακρίθηκε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στην Eurovision - όμως η πορεία της καταγράφει συνολικά τεράστιες επιτυχίες. Η Celine Dion έρχεται για στη χώρα μας με τραγούδια αθάνατα όπως "The Power of Love", "Think Twice", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "My Heart Will Go On", "I'm Your Angel" κ.ά.

Νέο ραντεβού με την Celine Dion - εικόνα 2

Η καινούργια τουρνέ της Celine Dion, που γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ "Courage", επανεκκινεί από τις 19 Μαρτίου 2021 στο Παρίσι και συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για την Αμερική.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις εμφανίσεις του 2020 ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες του 2021.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια παρακαλούνται οι κάτοχοί τους να επικοινωνήσουν με τα επίσημα σημεία πώλησής τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη συναυλία του Ολοι μαζί μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο

Μια συναυλία αφιερωμένη στο Λευτέρη Παπαδόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/07/2024

"Ο Βαφτιστικός": Η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Διαχρονική, σύγχρονη, πολυπρόσωπη και αστεία, η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη έρχεται για 4 μόνο παραστάσεις.

Ολιγάριθμα αλλά εξαιρετικά ρεσιτάλ βιολοντσέλου/πιάνου (Τιμ. Γαβριηλίδη-Πέτριν/Βαρβαρέσου – Μποβ/Καρποδίνη) και σόλο πιάνου (Δεστούνη – Παληού)

Αν κάτι χαρακτήρισε από πλευράς μουσικής δωματίου τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο -που οδεύει προς το τέλος της- ήταν η έντονη παρουσία των ρεσιτάλ βιολιού. Αντιθέτως, εντύπωση προκάλεσε ο σχετικά μικρός αριθμός αυτών βιολοντσέλου και -ιδίως!- πιάνου, οργάνων που απολαύσαμε κατά βάση σε ρεπερτόριο για κοντσέρτα.

Οι Nightstalker και οι Naxatras στην Τεχνόπολη

Οι δύο μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να μας ξεσηκώσουν.

Γιάννης Μιράμπιτας & Θωμάς Μαχαίρας: "Αυτό το καλοκαίρι, περισσότεροι από 140.000 άνθρωποι τίμησαν το Release Athens με την παρουσία τους"

Οι δύο διευθυντές του επιτυχημένου φεστιβάλ (ο γενικός και ο καλλιτεχνικός) διατρέχουν τη μέχρι τώρα διαδρομή, εξηγούν τις λογικές και τις πρακτικές τους, αλλά και το τι συνέβη με τον Δήμο Καλλιθέας, ενώ αποτιμούν και τη φετινή διοργάνωση, τόσο σε αριθμούς, όσο και σε εντυπώσεις.

Maneskin στο Ejekt Festival: Το rock 'n' roll ξαναβρήκε το σεξαπίλ του

Ευτυχώς ζούμε στο 2024, γιατί εξήντα χρόνια πριν η συναυλία θα συνοδευόταν από διαμαρτυρίες με πανό "Η ροκ διαφθείρει τα παιδιά μας".