Υπαρξιστικό ποπ συναίσθημα από τους Κορε.Υδρο

Ένα από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα σχήματα που είχαμε στη «ροκ» σκηνή μας εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια, live στο «Six D.O.G.S.» στις 15-16/1.

Υπαρξιστικό ποπ συναίσθημα από τους Κορε.Υδρο

Ένα από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα σχήματα που είχαμε στη «ροκ» σκηνή μας εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια, live στο «Six D.O.G.S.» στις 15-16/1.

Υπαρξιστικό ποπ συναίσθημα από τους Κορε.Υδρο - εικόνα 1

Οι «Απλές ασκήσεις στον υπαρξισμό», που κυκλοφόρησαν την περασμένη άνοιξη αποδείχτηκαν ο πιο listenable δίσκος του 2013. Πέρα από τις επιμέρους ποιητικές στιχουργίες του, το συγκρότημα από την Κέρκυρα έχει μια εξαιρετική αίσθηση της μελωδίας, πράγμα που κάνει τα τραγούδια του -τα πιο πολλά, έστω- να γίνονται όλο και πιο επιθυμητά προς ακρόαση. Από αυτή την άποψη, οι Κορε.Υδρο (το όνομά τους προέρχεται από τον όρο της χημείας «Κορεσμένοι Υδρογονάνθρακες») είναι ένα από τα πιο σημαντικά ελληνόφωνα σχήματα που είχαμε στη «ροκ» σκηνή μας εδώ και (πάρα) πολλά χρόνια. Με την ξεχωριστή τους δημιουργική ποιότητα, οι Κορε.Υδρο παίζουν live στο «Six D.O.G.S.» στις 15-16/1.

Περισσότερες πληροφορίες

Κόρε. Ύδρο

  • Rock-pop-folk

Οι Κερκυραίοι επιστρέφουν με υλικό μέσα από τέσσερις δίσκους γεμάτους πρωτότυπες ποπ μελωδίες και καυστικούς στίχους. Μαζί τους τα Κτίρια τη Νύχτα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός!

Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας.

02/12/2022

Spotify, πώς μας ξεμπρόστιασες έτσι;

Η μελωδία της αυτογνωσίας περιλαμβάνει αρκετά αναπάντεχα ακούσματα καθώς το Spotify με τις ανασκοπήσεις του μας έβγαλε όλους...σχιζοφρενείς.

Οι Helloween είναι το δεύτερο όνομα του Release Athens 2023

Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal έρχονται τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

Demetria: Θέρμη και ενθουσιασμός στο "six d.o.g.s" για την 22χρονη τραγουδοποιό

Με δεδομένο ότι μένει στην Κέρκυρα, ήταν μια σπάνια συναυλιακή βραδιά. Και παρουσίασε τα τραγούδια του φετινού "Pillow Shifter" ζωντανεύοντας επί σκηνής όλες τους τις πτυχές, μα και τον πλούσιο τους ήχο.

Venerate Industries: Ένα μοναδικό live show στο Fuzz με ελεύθερη είσοδο

Μια ευκαιρία για ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν γίνει αυτά τα 2 τελευταία χρόνια.

Το σχήμα του Mιχάλη Καλκάνη για πρώτη φορά στη σκηνή του "Half Note"

O χαρισματικός κοντραμπασίστας θα παρουσιάσει το άλμπουμ "Emotions" και θα μας ξεναγήσει μαζί με το Mihalis Kalkanis Group στον εύθραυστο ηχόκοσμό του.