
Το ιστορικό Jackson Hall, ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια των κολωνακιώτικων 90s, ανοίγει ξανά τις πόρτες του ως VENETI Jackson Hall. Υπό τη διαχείριση της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ και διατηρώντας την αρχική του φυσιογνωμία, το ανανεωμένο μαγαζί συνδυάζει το American Bar-Restaurant με ένα Artisan Bakery, ενώ στην είσοδο, το εμβληματικό άγαλμα του Ινδιάνου καλωσορίζει ξανά τους επισκέπτες.

Η ανακαίνιση του χώρου, συνολικής επένδυσης 7 εκατ. ευρώ, περιλάμβανε την πλήρη κατεδάφιση και ανακατασκευή του κτηρίου, το οποίο τώρα διαθέτει το αρτοποιείο στο ισόγειο, το εργαστήριο παραγωγής ψωμιού στον ημιώροφο και το εστιατόριο-μπαρ στον πρώτο όροφο. Στόχος ήταν η διατήρηση της ατμόσφαιρας του παλιού Jackson Hall, μέσα από ρετρό αμερικανικά στοιχεία που δημιουργούν μια νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Στο American Bar-Restaurant, ο σεφ Jean Louis Capsalas προσφέρει κλασικά αμερικανικά πιάτα, με έμφαση στα Jackson’s Premium Burgers και την Pizza Mia. Συνοδεύονται από σαλάτες, ορεκτικά και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και cocktails, ενώ για επιδόρπιο, το μενού επιδυλάσσει τη νέα σειρά παγωτών ΔΩΔΩΝΗ 1967, που αντλούν έμπνευση από την ιστορία ενός ακόμη εμβληματικού ελληνικού brand, αλλά και γλυκά από τη νέα σειρά Patisserie JACKSON της ΒΕΝΕΤΗ. Παράλληλα, το εστιατόριο θα φιλοξενεί live μουσικές βραδιές, εστιασμένες στα αμερικανικά ‘60s και ‘70s.


Στο Artisan Bakery, το "αρτοποιείο του μέλλοντος" για τη ΒΕΝΕΤΗ, θα δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την παρασκευή ψωμιού από έμπειρους αρτοποιούς, ενώ μια σειρά από premium αρτοσκευάσματα και γλυκά με την υπογραφή κορυφαίων pastry chefs, όπως οι François Daubinet και Franck Michel, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της νέας εμπειρίας ΒΕΝΕΤΗ. Το αρτοποιείο διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία από ελληνικά και διεθνή ψωμιά, παραδοσιακές πίτες, brioche και cookies, αλλά και ξεχωριστά χαρμάνια καφέ.