Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Το Holy Llama, ένα από τα πιο αγαπημένα vegan στέκια της Αθήνας, ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο φετινό Vegan Life Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2024, από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Το γνωστό και αγαπημένο wandering llama van, αυτή τη φορά με άρωμα Μεξικού, θα σας περιμένει με πεντανόστιμες, αυθεντικές vegan γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν γαστρονομικά. Στο μενού θα βρείτε χειροποίητα tacos μπλε καλαμποκιού με σιγομαγειρεμένο pulled jackfruit, που συνοδεύεται από φρέσκο pico de gallo, λαχταριστό guacamole και sour cream. Για τους λάτρεις των πιο χορταστικών πιάτων, θα υπάρχουν ζουμερά burritos γεμισμένα με chili sin carne, ενώ για τους πιο γλυκατζήδες… τραγανά churros με πλούσια πραλίνα φουντουκιού!

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Πέρα από τις γευστικές απολαύσεις, η συνιδιοκτήτρια του Holy Llama, Κελλίνα Δημητριάδη, θα συμμετέχει σε μια μοναδική συζήτηση με θέμα "Vegan Επιχειρηματικότητα: Πέντε Επιχειρηματίες συζητούν για τις προκλήσεις και τις προοπτικές στο χώρο τους". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 15:00 και θα δώσει ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για τον vegan επιχειρηματικό κόσμο να μάθουν για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι vegan επιχειρηματίες στην Ελλάδα.

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Μαζί με την Κελλίνα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν και άλλοι καταξιωμένοι vegan επιχειρηματίες, όπως ο Γρηγόρης Μπογράκος από το Plan(e)t Ice Cream, ο Ζαννής από το Veganistan, ο Παναγιώτης Μαγουλάς από το Ovegan269 και η Βέρα Μπογιαρή από το Wasteless Design.

Το Holy Llama στο φετινό Vegan Life Festival

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τις μοναδικές vegan μεξικάνικες γεύσεις και να εμπνευστείτε από τις συναρπαστικές συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο Vegan Life Festival 2024! Μην το χάσετε!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η υπεύθυνη κατανάλωση πρωταγωνιστεί στα μεγάλα μουσικά events του καλοκαιριού με Mythos 0.0%

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία φέρνει το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης σε 150.000 επισκέπτες, με το Mythos 0.0% στα μεγαλύτερα events.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/07/2026

Η Αθήνα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Nespresso

Η νέα Athens Freddo Intenso κάψουλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από μια καμπάνια εμπνευσμένη από τον ελληνικό freddo espresso.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός ομίλος στον χώρο του premium παγωτού και γλυκού επεκτείνεται

Ο Όμιλος Kayak προχώρησε στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της Da Vinci Artisan Gelato και εδραιώνει την θέση του ως κυρίαρχος του premium παγωτού στην Ελλάδα

Η Βίκος Cola επιστρέφει στο Φεστιβάλ Πόζαρ για 3η συνεχόμενη χρονιά

Με photobooth, διαδραστικά activations και μοναδικά δώρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ολοκληρωμένο experience.

Η Philip Morris International και ο Andrea Bocelli παρουσίασαν την πλατφόρμα "Believe. Further"

Μία νέα πλατφόρμα διαλόγου ανάμεσα σε δύο φωνές που ενώνονται από μία κοινή πορεία προς την πρόοδο.

Ο όμιλος Brown Hotels επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη Γερμανία με έξι νέα ξενοδοχεία

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της, η εταιρεία προσθέτει έξι ξενοδοχεία και περισσότερα από 1.500 δωμάτια στο διεθνές χαρτοφυλάκιό της.

Η Surprice Mobility γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με εταιρικό σταθμό στην Ιταλία

Ο νέος σταθμός στο Milan Malpensa σηματοδοτεί ένα στρατηγικό βήμα για την τεχνολογικά εξελισσόμενη ανάπτυξη της εταιρείας στην Ευρώπη, με πυξίδα την ποιότητα.