LIMITED EDITION ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ COOK at HOME

COOK at HOME

Το COOK at HOME, γνωρίζοντας πώς να συνδυάζει τα κατάλληλα υλικά για να δημιουργεί νόστιμες σπιτικές γεύσεις, μπαίνει στην κουζίνα μας αυτές τις γιορτές με μία μοναδική limited edition σάλτσα. Μία ολοκληρωμένη συνταγή για Γιορτινό Χοιρινό Γάστρας, με χειμωνιάτικα φρούτα και μπράντυ που θα εντυπωσιάσει όλους με τη γεύση της.

Το μείγμα των μπαχαρικών, τα εσπεριδοειδή σε συνδυασμό με το μπράντυ και τα υπόλοιπα φυσικά υλικά, απογειώνουν τη συνταγή για ένα απολαυστικό εορταστικό γεύμα.

COOK at HOME

Η γιορτινή σάλτσα του COOK at HOME θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα και επαρχία, και σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το COOK at HOME στο site cookathome.gr και ακολουθήστε το σε Facebook, Instagram και YouTube.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106657680

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.