Νέο διώροφο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων του αστικού ιστού, απαριθμώντας πλέον 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Νέο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ένα νέο κατάστημα στον Νέο Κόσμο, επί της συμβολής των οδών Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου, με τη συνολική επένδυση να ανέρχεται σε 13,2 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού. Αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης δύο επιπέδων 1.421 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία, 62 θέσεις στάθμευσης -εκ των οποίων οι 34 στο υπόγειο- καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Η πρόσβαση στο κατάστημα από τον χώρο στάθμευσης αλλά και μεταξύ των δύο ορόφων, γίνεται με κυλιόμενους διαδρόμους και ασανσέρ, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος.

Με το νέο κατάστημα, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής σε ένα ολοκαίνουργιο και ελκυστικό περιβάλλον, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Μέσα από το επενδυτικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών με νέα, σύγχρονα σημεία πώλησης. Παράλληλα, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Μύκονος που αγαπήσαμε επιστρέφει με μία Patrón στο χέρι

Από την πρώτη Patrón Paloma στο Super Paradise μέχρι την iconic γαλαζοπράσινη φιάλη της Patrón El Alto στα πιο περιζήτητα τραπέζια του Scorpios και των Άστρων, οι Έλληνες ανακαλύπτουν ξανά τη Μύκονο που αγαπήσαμε: αυθεντική, κοσμοπολίτικη και γεμάτη στιγμές που αξίζει να ζεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/07/2026

Στις 10 Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η βράβευση στα Fortune Most Admired Companies 2026 επιβεβαιώνει τη σταθερή παρουσία της ΑΒ μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος ενισχύει το πολιτιστικό καλοκαίρι της Ηπείρου στηρίζοντας το 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου 2026, το Φεστιβάλ επιστρέφει στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, με ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων και μουσικών συναυλιών.

Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη κερδίζει ξανά τους ταξιδιώτες

Η νέα έκθεση του Mastercard Economics Institute καταγράφει την άνοδο των ευρωπαϊκών προορισμών και τη στροφή των επισκεπτών σε πιο ουσιαστικά ταξίδια.

Η υπεύθυνη κατανάλωση πρωταγωνιστεί στα μεγάλα μουσικά events του καλοκαιριού με Mythos 0.0%

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία φέρνει το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης σε 150.000 επισκέπτες, με το Mythos 0.0% στα μεγαλύτερα events.

Η Αθήνα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Nespresso

Η νέα Athens Freddo Intenso κάψουλα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από μια καμπάνια εμπνευσμένη από τον ελληνικό freddo espresso.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός ομίλος στον χώρο του premium παγωτού και γλυκού επεκτείνεται

Ο Όμιλος Kayak προχώρησε στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της Da Vinci Artisan Gelato και εδραιώνει την θέση του ως κυρίαρχος του premium παγωτού στην Ελλάδα