Σεπτέμβριος στο Netflix: φθινοπωρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον ένατο μήνα του 2023 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Love is Blind: After the Altar : Season 4 (01/09/2023)
Οι συμμετέχοντες της σεζόν μοιράζονται ενημερώσεις και νέες προοπτικές έναν χρόνο μετά τη ζωή στην κάψουλα, ενώ προετοιμάζονται για μια επική ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

6ixtynin9 - The Series (06/09/2023)
Έχοντας χάσει τη δουλειά της, μια γυναίκα ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες πακέτο στο κατώφλι του διαμερίσματός της και η ζωή της χειροτερεύει ραγδαία.

Virgin River: Season 5 (07/09/2023)
Η Μελ προσαρμόζεται σε νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.

Top Boy: Season 3 (07/09/2023)
Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.

Dear Child (07/09/2023)
Η απόδραση μιας μυστηριώδους γυναίκας από την οδυνηρή αιχμαλωσία της οδηγεί τους ερευνητές στην τρομακτική αλήθεια πίσω από μια άλυτη εξαφάνιση πριν από πολλά χρόνια.

Selling The OC: Season 2 (08/09/2023)
Οι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ προσπαθούν να μείνουν προσηλωμένοι ενώ γνωρίζουν έναν πιθανό νέο συνεργάτη, αντιμετωπίζουν καυτές φήμες και δοκιμάζουν την αγορά του Κάμπο.

The Club: Season 2 (15/09/2023)
Χωρίς τον άντρα της, η Ρασέλ μεγαλώνει την κόρη της στο Κλαμπ Κωνσταντινούπολη με τη βοήθεια της μητέρας της. Η σχέση όμως δοκιμάζεται από την απώλεια και την προδοσία.

Sex Education: Season 4 (21/09/2023)
Με τη Μέιβ στην Αμερική και το Μούρντεϊλ κλειστό, ο Ότις πρέπει να βρει τα πατήματά του στο απελευθερωμένο Κολέγιο Κάβεντις. Όμως εκεί δεν είναι ο μόνος σεξοθεραπευτής.

Love Is Blind: Season 5 (29/09/2023)
Ελπίζοντας να βρουν τους μελλοντικούς συζύγους τους, ενώ τους χωρίζει ένας τοίχος, μια νέα παρέα αντρών και γυναικών βιώνει ανατροπές και τρίγωνα, αναζητώντας τον έρωτα.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Once Upon a Crime (14/09/2023)
Έχοντας πάει στον χορό του πρίγκιπα με τη Σταχτοπούτα, η Κοκκινοσκουφίτσα θα βρεθεί μέσα σ' ένα μυστήριο. Θα καταφέρει να εξιχνιάσει την υπόθεση πριν από τα μεσάνυχτα;

Love at First Sight (15/09/2023)
Δύο ξένοι έρχονται κοντά σε μια πτήση για το Λονδίνο, αλλά ένα παιχνίδι της μοίρας τούς χωρίζει. Το να ξαναβρεθούν δείχνει απίθανο... αλλά ο έρωτας αψηφά τα εμπόδια.

Street Flow 2 (27/09/2023)
Πασχίζοντας να υπερνικήσουν κύκλους προδοσίας, εκδίκησης και βίας, τα αδέρφια Τραορέ συνεχίζουν να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον σε ένα φτωχό προάστιο του Παρισιού.

The Wonderful Story of Henry Sugar (27/09/2023)
Η μεταφορά της σύντομης ιστορίας "Η υπέροχη ιστορία του Χένρι Σούγκαρ" του Ρόαλντ Νταλ από τον Γουές Άντερσον.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Predators (06/09/2023)
Δείτε τη ζωή μέσα από τα μάτια των τσιτάχ, των πολικών αρκούδων και των πιο ισχυρών κυνηγών του πλανήτη, καθώς παλεύουν ενάντια στις αντιξοότητες για να επιβιώσουν.

Scout's Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America (06/09/2023)
Επιζώντες, πληροφοριοδότες και ειδικοί αφηγούνται τη συγκάλυψη περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στους Προσκόπους της Αμερικής και τον συγκλονιστικό αντίκτυπό της.

Spy Ops (08/09/2023)
Πράκτορες της MI6 και της CIA μοιράζονται εσωτερικές ιστορίες για κόλπα κατασκόπων, τον Ψυχρό Πόλεμο και πραξικοπήματα που πραγματοποιήθηκαν από μυστικούς πράκτορες.

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 7 (15/09/2023)
Ο δημοσιογράφος και πρώην κρατούμενος Ράφαελ Ρόου βιώνει τη ζωή μέσα σε φυλακές στη Φινλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ινδονησία και τις Νήσους του Σολομώντα.

Encounters (27/09/2023)
Μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει με λεπτομέρεια πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ τα τελευταία 50 χρόνια και συναρμολογεί εντυπωσιακά νέα δεδομένα.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Kung Fu Panda - The Dragon Knight: Season 3 (07/09/2023)
Σε έναν αγώνα δρόμου για να καταστρέψουν μια για πάντα τα πανίσχυρα όπλα Τιανσάνγκ, οι Ιππότες Δράκοι έρχονται αντιμέτωποι με εχθρούς τόσο οικείους όσο και απροσδόκητους.

Power Rangers Cosmic Fury (29/09/2023)
Όταν ο άρχοντας Ζεντ επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, η ομάδα Κόσμικ Φιούρι πολεμά τον αυτοκράτορα του κακού, έχοντας την αποστολή να σώσει το σύμπαν όπως το ξέρουμε.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο ξεχωρίζουν τα Fight Club, Just My Luck, State of Play, The Talented Mr. Ripley, Hellboy, Blue Bayou, Ghostbusters: Afterlife και Sonic the Hedgehog 2.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ