Ιούλιος στο Netflix: καλοκαιρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον έβδομο μήνα του 2023 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 1 (06/07/2023)
Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο.

Deep Fake Love (06/07/2023)
Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο €100.000, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Hack My Home (07/07/2023)
Μια ομάδα τεσσάρων συγκλονιστικών σχεδιαστών προσφέρει λύσεις μεγιστοποίησης του χώρου και απίστευτα ευρηματικές ιδέες μηχανικής που μεταμορφώνουν τα οικογενειακά σπίτια.

Nineteen to Twenty (11/07/2023)
Νέα παιδιά περνάνε παρέα την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης δεκαετίας τους και την πρώτη της τρίτης, βιώνοντας την ελευθερία και τις "πρωτιές" της ενήλικης ζωής.

Sugar Rush: The Baking Point (12/07/2023)
Σ' αυτήν τη γεμάτη αδρεναλίνη σειρά, έξι ομάδες γαστρονομικών καλλιτεχνών ανακατεύουν καινοτομία και παράδοση φτιάχνοντας βρώσιμα θαύματα. Ποιοι θα φτάσουν στην κορυφή;

Burn the House Down (13/07/2023)
Προκειμένου ν' ανακαλύψει την αλήθεια για την πυρκαγιά που διέλυσε την οικογένειά της πριν από 13 χρόνια, η Άντζου γίνεται οικονόμος της ψυχρής κυρίας της οικίας Μιταράι.

Too Hot to Handle: Season 5 (14/07/2023)
Ένα νέο θέρετρο γεμάτο λαγνεία, καθόλου σεξ και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λάνα περιμένει μια παρέα παιχνιδιάρηδων σινγκλ που ελπίζουν να κερδίσουν τα 200.000 δολάρια.

Sweet Magnolias: Season 3 (20/07/2023)
Μετά τον καυγά στο σπίτι των Σάλιβαν, οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν νέες δυσκολίες, καθώς οι στενοχώριες και τα οικογενειακά δράματα θέτουν τις σχέσεις τους σε δοκιμασία.

The Witcher: Season 3 Volume 2 (27/07/2023)
Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο.

The Tailor: Season 2 (28/07/2023)
Ο Πεγιάμι έχει νέες δυσκολίες καθώς η φιλία του με τον Δημήτρη δοκιμάζεται, η Εσβέτ περνά περισσότερο χρόνο με τον Μουσταφά και μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του.

ΤΑΙΝΙΕΣ
The Out-Laws (07/07/2023)
Όταν, λίγο πριν από τον γάμο του Όουεν, ληστεύουν την τράπεζα που διευθύνει, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια απίστευτα άβολη κατεύθυνση: τα μελλοντικά πεθερικά του.

Love Tactics 2 (14/07/2023)
Η Ασλί δηλώνει ότι ο γάμος είναι απάτη, αλλά, όταν ο σύντροφός της, ο Κερέμ, αναπάντεχα συμφωνεί, θα κάνει τα πάντα για να τον χειραγωγήσει ώστε να της κάνει πρόταση γάμου.

Bird Box Barcelona (14/07/2023)
Από τους δημιουργούς του άκρως επιτυχημένου Bird Box έρχεται αυτή η παράλληλη παραγωγή του Netflix. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει...

The (Almost) Legends (19/07/2023)
Μια πολύχρωμη μεξικάνικη πόλη. Δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο Ρομέο κι ο Πρεσιάδο ξαναβρίσκονται για να τιμήσουν τη μνήμη του μπαμπά τους σ' ένα ράλι με αδρεναλίνη και μουσική.

They Cloned Tyrone (21/07/2023)
Μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων οδηγεί ένα απίθανο τρίο (Τζον Μπογιέγκα, Τζέιμι Φοξ και Τιόνα Πάρις) στα δίχτυα μιας μοχθηρής συνωμοσίας στη γειτονιά.

Happiness For Beginners (27/07/2023)
Η Χέλεν ζούσε πάντοτε όσο πιο συγκρατημένα γινόταν. Πλέον χωρισμένη, ξεκινά ένα σεμινάριο επιβίωσης, παρέα με ιδιαίτερα άγνωστα άτομα, για την "περιπέτεια μιας ζωής".

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
WHAM! (05/07/2023)
Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ θυμούνται τους Wham!, από το '70 που ήταν κολλητοί μέχρι το '80 που έγιναν θρύλοι της ποπ.

Missing: The Lucie Blackman Case (26/07/2023)
1η Ιουλίου 2000. Η 21χρονη Βρετανή Λούσι Μπλάκμαν εξαφανίζεται στο Τόκιο, γεγονός που πυροδοτεί μια διεθνή έρευνα και μια μακρόχρονη προσπάθεια απόδοσης δικαιοσύνης.

The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders (27/07/2023)
Από το 1998 έως και το 2005, σχεδόν 50 ηλικιωμένες γυναίκες δολοφονήθηκαν στην Πόλη του Μεξικού, γεγονός που πυροδότησε το κυνήγι και τη σύλληψη του πιο απίθανου υπόπτου.

How to Become a Cult Leader (28/07/2023)
Θυμίζοντας οδηγό για τη σύλληψη φανατισμένων οπαδών αίρεσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξετάζει με χιούμορ την άνοδο έξι γνωστών "διδασκάλων".

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Sonic Prime: Season 2 (13/07/2023)
Με τη βοήθεια των συμμάχων του διαλυμένου σύμπαντος, ο Σόνικ μάχεται με το Συμβούλιο του Χάους για τον έλεγχο του πανίσχυρου Πρίσματος του Παράδοξου, ένα θραύσμα τη φορά.

Supa Team 4 (20/07/2023)
Στη νεο-φουτουριστική πόλη Λουσάκα στη Ζάμπια, τέσσερις έφηβες βοηθούν μια πρώην μυστική πράκτορα να σώσει τον κόσμο ως μυστικές υπερηρωίδες.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Ιούλιο ξεχωρίζουν τα Skyscraper, Bride Wars, Unfaithful, The Revenant, Mr. & Mrs. Smith, Gone Girl, Top Gun, Hotel Transylvania, Man on Fire και Bad Boys.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ